close ad
WARNING: Do Not Install the DREAMWEAVER CC 2017 Update »
open ad
View Menu

Technical Support Forums

Free, outstanding support from WebAssist and your colleagues

rating

Thumbnails in cart not showing

Thread began 4/12/2009 6:41 am by deanmaury365211 | Last modified 4/15/2009 3:30 am by deanmaury365211 | 1610 views | 5 replies |

deanmaury365211

Thumbnails in cart not showing

Hi,

I went through the ropes with assigning the bindings and putting the proper path for the thumbnail to display in your cart and nothing. Typed in the same path as my Catalog pages which are showing the thumbs perfect. I even recreated the cart page and it's still doing it. The thumbnail thing has me really boggled. I also have a problem with the checkout, its doing nothing when you click the button.

Dean

Sign in to reply to this post

Ray BorduinWebAssist

When you view the code on the page where the images should appear but don't... what is the path? What is wrong with it? Perhaps you aren't adding it to the cart properly or perhaps you aren't displaying it properly.

There are several buttons in the checkout process. Which button does nothing?

Sign in to reply to this post

grantr281040

I had the same issue with the thumbnails in the cart and discovered it was my path. When I selected the images dynamicaly it did not automatically include the images folder as part of my path so I simply added it manually in the properties inspector and now it works great.

images/<?php echo $YourCartName->DisplayInfo("ColumnName"); ?>

Good Luck!

Sign in to reply to this post

deanmaury365211

Checkout button

Ray, I did'nt assign the bindings for the buttons in my cart, duh, sorry. I figured that out, but as stated above, I did put the path to my thumbnails in front of the dynamic binding for the thumbnail and does'nt seem to get it. It's the same path as the products page which works great. I followed the gsg for ecart and clicked on the image placeholder, choose data sources, expanded my cart and chose thumbnail and typed my path in front of it, clicked ok and saved the document. The info is in the page too, when you view the document, nothing shows.
Dean

Sign in to reply to this post

Ray BorduinWebAssist

When the image doesn't show... view the source code and see what is wrong with the path.. That will give you the strongest clue as to where the problem might occur.

Sign in to reply to this post

deanmaury365211

Thumbnails

Your the man Ray,

I viewed the source to find out that it was giving the path twice. When taking it out of the document, it fixed it. Guess it was in the document and server behavior.

Thankyou,
Dean

Sign in to reply to this post

Build websites with a little help from your friends

Your friends over here at WebAssist! These Dreamweaver extensions will assist you in building unlimited, custom websites.

Build websites from already-built web applications

These out-of-the-box solutions provide you proven, tested applications that can be up and running now.  Build a store, a gallery, or a web-based email solution.

Want your website pre-built and hosted?

Close Windowclose

Rate your experience or provide feedback on this page

Account or customer service questions?
Please user our contact form.

Need technical support?
Please visit support to ask a question

Content

rating

Layout

rating

Ease of use

rating

security code refresh image

We do not respond to comments submitted from this page directly, but we do read and analyze any feedback and will use it to help make your experience better in the future.

Close Windowclose

We were unable to retrieve the attached file

Close Windowclose

Attach and remove files

add attachmentAdd attachment
Close Windowclose

Enter the URL you would like to link to in your post

Close Windowclose

This is how you use right click RTF editing

Enable right click RTF editing option allows you to add html markup into your tutorial such as images, bulleted lists, files and more...

-- click to close --

Uploading file...