close ad
Help us test the new Databridge BETA with MySQLi support
open ad
View Menu

Technical Support Forums

Free, outstanding support from WebAssist and your colleagues

rating

Server Behavior Bindings Panel is blank

Thread began 3/19/2018 9:43 am by MagsW | Last modified 3/21/2018 5:41 pm by Ray Borduin | 35 views | 7 replies |

MagsW

Server Behavior Bindings Panel is blank

I'm having an issue where the bindings panel is empty when I try to access it through server behaviors. For example, when trying to edit a WA Server Validation, I click the lightning bolt next to Server Variable and it looks like the attached image. Same issue with any type of server behavior, i.e. Universal Email, Insert Record etc - always the same issue when I hit the lightning bolt.

Sign in to reply to this post

Ray BorduinWebAssist

Can I get a copy of the page causing the issue? Maybe a site definition export and the page name? I'd like to reproduce this one and get it fixed, but I'm sure it has something to do with the page and/or site definition and need to reproduce it to find the problem.

Sign in to reply to this post

MagsW

Hi Ray, it's not just one site or page, it's happening on every site I use Webassist on. I uninstalled and reinstalled the extensions and that didn't help either. Happy to do a screen sharing session if that would be easier?

Sign in to reply to this post

Ray BorduinWebAssist

Yes, let's do screen sharing. It might have something to do with another extension you have installed.

Please post a US phone number or Skype contact information and I'll contact you to set up a screen sharing session and figure this out.

Sign in to reply to this post

MagsW

I don't have a Skype number but can you call using my email address instead? Alternatively we could use Windows Remote Assistance if you have access to it? Details in PM and invitation attached.

Sign in to reply to this post

Ray BorduinWebAssist

Please sign up for a free Skype account. I see you are in the UK and that will allow me to chat with you and have free phone conversations and allow us to get to the root of your issue.

Sign in to reply to this post

MagsW

Hi Ray, I got it sorted out - I uninstalled all the extensions then reinstalled them one by one, beginning with DataBridge. All seems to be working fine now!

Sign in to reply to this post

Ray BorduinWebAssist

OK, maybe it was an issue in an older version that was already corrected and reinstalling updated the files. Let me know if you run into it again and we can try a screen sharing session in order to debug it at that point.

Sign in to reply to this post

Build websites with a little help from your friends

Your friends over here at WebAssist! These Dreamweaver extensions will assist you in building unlimited, custom websites.

Build websites from already-built web applications

These out-of-the-box solutions provide you proven, tested applications that can be up and running now.  Build a store, a gallery, or a web-based email solution.

Want your website pre-built and hosted?

Close Windowclose

Rate your experience or provide feedback on this page

Account or customer service questions?
Please user our contact form.

Need technical support?
Please visit support to ask a question

Content

rating

Layout

rating

Ease of use

rating

security code refresh image

We do not respond to comments submitted from this page directly, but we do read and analyze any feedback and will use it to help make your experience better in the future.

Close Windowclose

We were unable to retrieve the attached file

Close Windowclose

Attach and remove files

add attachmentAdd attachment
Close Windowclose

Enter the URL you would like to link to in your post

Close Windowclose

This is how you use right click RTF editing

Enable right click RTF editing option allows you to add html markup into your tutorial such as images, bulleted lists, files and more...

-- click to close --

Uploading file...