close ad
WARNING: Do Not Install the DREAMWEAVER CC 2017 or 2018 Update »
open ad
View Menu

Technical Support Forums

Free, outstanding support from WebAssist and your colleagues

rating

Add to PowerCMS via DWCS6 not working

Thread began 8/03/2015 5:57 pm by mrs | Last modified 8/06/2015 7:38 pm by Ray Borduin | 371 views | 4 replies |

mrs

Add to PowerCMS via DWCS6 not working

Hi Ray, I have exactly the same issue as this thread:

http://www.webassist.com/forums/posts.php?pid=194173

I am adding content to powercms via DWcs6, but nothing is being added to the database even though the content seems to look like it's adding as far as DW is concerned, and when DW has done its thing, the code of <?php echo WA_getCMSContent($database_PowerCMSConnection, $PowerCMSConnection, 'index', 'Our_services_1'); ?> replaces the html that was there… however, if I refresh the content, there is no DB content to be found.

I am running DWCS6 with MAMP PRO on a Mac Intel with design extender 1.2.0.

Ah… I have just looked at the latest version of DE and it seems I am out of date. I'll install that and see if that corrects my issue. Rather than retype all this info, I'll reply to let you know what happens.

Thanks.

Sign in to reply to this post

mrs

No, installing the latest version didn't solve the problem!

I can add content to the CMS via a web browser, and I can then load that browser added content in to DW, but I can't add content to PowerCMS via DW. It's as though DW doesn't have permission to add content for some reason.

Sign in to reply to this post

Ray BorduinWebAssist

I've sent you a message via skype. I do think a screen sharing session is probably the best option at this point.

Sign in to reply to this post

mrs

For some reason, it just started working. The content I added via the browser I then deleted via the browser, then suddenly the content I had tried to add via DW suddenly appeared. It wasn't there previously despite refreshing content and restarting!

Any thoughts as to why?

Sign in to reply to this post

Ray BorduinWebAssist

Something must have changed, but I can't tell you what it might be. Could be anything. Issue with the web server, issue with dreamweaver, overwritten connection files... who knows. With the preface of "nothing changed, but something changed" it is almost impossible to figure out what it was.

Sign in to reply to this post

Build websites with a little help from your friends

Your friends over here at WebAssist! These Dreamweaver extensions will assist you in building unlimited, custom websites.

Build websites from already-built web applications

These out-of-the-box solutions provide you proven, tested applications that can be up and running now.  Build a store, a gallery, or a web-based email solution.

Want your website pre-built and hosted?

Close Windowclose

Rate your experience or provide feedback on this page

Account or customer service questions?
Please user our contact form.

Need technical support?
Please visit support to ask a question

Content

rating

Layout

rating

Ease of use

rating

security code refresh image

We do not respond to comments submitted from this page directly, but we do read and analyze any feedback and will use it to help make your experience better in the future.

Close Windowclose

We were unable to retrieve the attached file

Close Windowclose

Attach and remove files

add attachmentAdd attachment
Close Windowclose

Enter the URL you would like to link to in your post

Close Windowclose

This is how you use right click RTF editing

Enable right click RTF editing option allows you to add html markup into your tutorial such as images, bulleted lists, files and more...

-- click to close --

Uploading file...