close ad
Databridge V2 with MySQLi support IS Now Available!
open ad
View Menu

Technical Support Forums

Free, outstanding support from WebAssist and your colleagues

rating

specific email won't work.

Thread began 2/28/2012 10:25 am by wbrooks199805 | Last modified 2/28/2012 5:13 pm by Jason Byrnes | 728 views | 5 replies |

wbrooks199805

specific email won't work.

I have been testing UE and its working with all my emails but the one below. I have tried it in cc, in the form itself. It also shows up in the "from" field but UE won't send to this email. The email works with my email client and works fine. Is it because of the hyphenation? If so, I how can I change that?

All my other emails work but this one.
wendy@h-c-s-i.com

Sign in to reply to this post

Jason ByrnesWebAssist

I have et up a universal email test page to test your email, please let me know if the email messages are coming through.

are you using that email address as both the from and to address at the same time? if so the server will probably refuse to relay the email, most servers wont relay emails when the from and to address are the same.

Sign in to reply to this post

wbrooks199805

got the emails

I took the email out of the "to" and still isn't working.

Before I re-installed cart, the cart was working without an email, going to the success page but but now ecart is not going to the success page but sending an email.

What do you suggest?

Sign in to reply to this post

wbrooks199805

not the answer

I actually tried to different emails and that didn't' fix it. I even deleted everything and reapplied UE.

Okay..I think that ecart installation over-rode the form builder stuff. So I am reinstalling both to see what happens.

Sign in to reply to this post

wbrooks199805

Really need help with this

I have worked on this since 7am and all day yesterday. it is now going on at least 16 hours with no luck. It will not send to this email.

I have reinstalled like I said twice now. I have a deadline and I am way behind. Please let me know why this is doing this. I have uploaded my files. It will email to earthlink.net and onfiregraphics.com. Did not receive any emails to webgirl@h-c-s-i.org

Sign in to reply to this post

Jason ByrnesWebAssist

If it is emailing to some addresses but not to that address, and you are not using the same address in the from section, then the problem is in the SMTP Server. For some reason the smtp server is refusing to relay the email to that address, you will need to contact the host to determine why.

Sign in to reply to this post

Build websites with a little help from your friends

Your friends over here at WebAssist! These Dreamweaver extensions will assist you in building unlimited, custom websites.

Build websites from already-built web applications

These out-of-the-box solutions provide you proven, tested applications that can be up and running now.  Build a store, a gallery, or a web-based email solution.

Want your website pre-built and hosted?

Close Windowclose

Rate your experience or provide feedback on this page

Account or customer service questions?
Please user our contact form.

Need technical support?
Please visit support to ask a question

Content

rating

Layout

rating

Ease of use

rating

security code refresh image

We do not respond to comments submitted from this page directly, but we do read and analyze any feedback and will use it to help make your experience better in the future.

Close Windowclose

We were unable to retrieve the attached file

Close Windowclose

Attach and remove files

add attachmentAdd attachment
Close Windowclose

Enter the URL you would like to link to in your post

Close Windowclose

This is how you use right click RTF editing

Enable right click RTF editing option allows you to add html markup into your tutorial such as images, bulleted lists, files and more...

-- click to close --

Uploading file...