close ad
WARNING PC USERS: Do Not Install the DREAMWEAVER CC 2017 Update »
open ad
View Menu

Technical Support Forums

Free, outstanding support from WebAssist and your colleagues

rating

Trying to import a aspx site

Thread began 1/28/2011 5:12 pm by dgatell421635 | Last modified 2/01/2011 6:20 pm by Jason Byrnes | 2036 views | 3 replies |

dgatell421635

Trying to import a aspx site

I am trying to import a aspx site. The images are not being imported. The pages are being recreated and the content is there but the pictures are just showing broken links. Maybe I don't understand how the import works but each category on the site is importing as its own index page.

Sign in to reply to this post

Jason ByrnesWebAssist

what is the site you are trying to import.

Sign in to reply to this post

dgatell421635

www.quantumstorage.com

Sign in to reply to this post

Jason ByrnesWebAssist

hmmm, it seams to be setting the image source to be one directory off, for example:
<img src="../images/home_off.jpg" border="0" width="106" height="32" alt="Home" class="roll" />

instead of:
<img src="../../images/home_off.jpg" border="0" width="106" height="32" alt="Home" class="roll" />


I have created a support ticket so we can look into this issue further.

To view and edit your support ticket, please log into your support history:
supporthistory.php

Sign in to reply to this post

jjohns410814

Site Importer not importing images

I believe I'm having the same problem, as I've been able to download the site pages for main.aspx but I can't retieve the product images. In looking at the source I'm seeing the following image reference

<a id="_ctl0__ctl0_datalistCategories__ctl0_hyperlinkCategory" title="Aglaonema" href="http://www.agreenplanet.com/store/main.aspx?p=PictureListBody&amp;c=PLTYAG"><img title="Aglaonema" src="../images_product/PLTYAG_md.jpg" alt="" border="0" /></a>

I believe the importer is not resolving the image link properly and as a result is not seeing the image. It should resolve to PLTYAG_md.jpg

The site report is showing over 1500 pages that have been downloaded & zero images.

Is there a setting change I can make to help resolve the reference issue?

Any help would be greatly appriciated, as I need the images for a shopping cart.

Regards,
Jim

Sign in to reply to this post

Jason ByrnesWebAssist

I have created a support ticket so we can look into this issue further.

To view and edit your support ticket, please log into your support history:
supporthistory.php

Sign in to reply to this post

Build websites with a little help from your friends

Your friends over here at WebAssist! These Dreamweaver extensions will assist you in building unlimited, custom websites.

Build websites from already-built web applications

These out-of-the-box solutions provide you proven, tested applications that can be up and running now.  Build a store, a gallery, or a web-based email solution.

Want your website pre-built and hosted?

Close Windowclose

Rate your experience or provide feedback on this page

Account or customer service questions?
Please user our contact form.

Need technical support?
Please visit support to ask a question

Content

rating

Layout

rating

Ease of use

rating

security code refresh image

We do not respond to comments submitted from this page directly, but we do read and analyze any feedback and will use it to help make your experience better in the future.

Close Windowclose

We were unable to retrieve the attached file

Close Windowclose

Attach and remove files

add attachmentAdd attachment
Close Windowclose

Enter the URL you would like to link to in your post

Close Windowclose

This is how you use right click RTF editing

Enable right click RTF editing option allows you to add html markup into your tutorial such as images, bulleted lists, files and more...

-- click to close --

Uploading file...