close ad
Help us test the new Databridge BETA with MySQLi support
open ad
View Menu

Technical Support Forums

Free, outstanding support from WebAssist and your colleagues

Include file not being found

Thread began 6/07/2011 9:09 am by Base5 Designs | Last modified 6/07/2011 3:27 pm by Base5 Designs | 942 views | 1 replies

Base5 Designs

Include file not being found

hi there

am trying to use the framework with an admin area on my site.

i have created all the admin pages and they are working as their own entitys.

i have created a framework from my admin template.

when i launch the page in the browser i get the following errors:

Warning: require_once(../../Connections/albionwines.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in D:\inetpub\vhosts\albionwineshippers.co.uk\httpdocs\admin\countries\index.php on line 1
Call Stack
# Time Memory Function Location
1 0.0009 74760 {main}( ) ..\index.php:0
2 0.0065 406432 require( 'D:\inetpub\vhosts\albionwineshippers.co.uk\httpdocs\admin\countries\index.php' ) ..\index.php:11

( ! ) Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '../../Connections/albionwines.php' (include_path='.;D:\Parallels\Plesk\Additional\PleskPHP5\pear;./includes;./pear') in D:\inetpub\vhosts\albionwineshippers.co.uk\httpdocs\admin\countries\index.php on line 1
Call Stack
# Time Memory Function Location
1 0.0009 74760 {main}( ) ..\index.php:0
2 0.0065 406432 require( 'D:\inetpub\vhosts\albionwineshippers.co.uk\httpdocs\admin\countries\index.php' ) ..\index.php:11

i have been trying for half the day now to wor out this problem.

i have loged onto the server and checed the files are where they should be and they are.

the other admin pages that use the include_once function (for the connection strings are woring fine), so i am certain it is not an error with the php installation.

if i put that same connection string code in the index.php(framewor page)
that also generates a Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required

error so it seems to be a problem with the framework stuff.

i have searcha ll the threads on the forums and tried replacing the framewor.php file from this thread ( showthread.php?t=19490 )

that has not fixed the problem either.

i have included a zip file with a dreamweaver 5 .ste file so you can connect to my webserver directly should you need to troubleshoot the problem live, also included in the zip are the ftp details and site info.

hope you can help me get to the root of this problem.

thank you for your time.

Build websites with a little help from your friends

Your friends over here at WebAssist! These Dreamweaver extensions will assist you in building unlimited, custom websites.

Build websites from already-built web applications

These out-of-the-box solutions provide you proven, tested applications that can be up and running now.  Build a store, a gallery, or a web-based email solution.

Want your website pre-built and hosted?

Close Windowclose

Rate your experience or provide feedback on this page

Account or customer service questions?
Please user our contact form.

Need technical support?
Please visit support to ask a question

Content

rating

Layout

rating

Ease of use

rating

security code refresh image

We do not respond to comments submitted from this page directly, but we do read and analyze any feedback and will use it to help make your experience better in the future.

Close Windowclose

We were unable to retrieve the attached file

Close Windowclose

Attach and remove files

add attachmentAdd attachment
Close Windowclose

Enter the URL you would like to link to in your post

Close Windowclose

This is how you use right click RTF editing

Enable right click RTF editing option allows you to add html markup into your tutorial such as images, bulleted lists, files and more...

-- click to close --

Uploading file...