close ad
Install the LAtest Updates to Work with CC 2017 and CC 2018
open ad
View Menu

Technical Support Forums

Free, outstanding support from WebAssist and your colleagues

rating

Admin log-in failure

Thread began 2/08/2010 7:30 pm by beemerrider280362 | Last modified 3/05/2010 4:09 pm by Eric Mittman | 2444 views | 24 replies |

beemerrider280362

Admin log-in failure

I just upgraded from version 2 to version 3 powerstore. I ran the script for updating the database and all of my inventory transferred fine. The front end displays as expected. But I cannot log into the back end. I checked in the database and the table wa_settings shows my username and password that I entered during the install. Yet when I use that username and password to log-into the admin area, it fails.
The ID's (line #) are 73 and 74 and the field names are admin_username and admin_password. So I'm pretty sure I have the correct table and field names.

The resulting URL after attempted log-in is: index.php?accesscheck=%2FAdmin%2Fhome.php

Sign in to reply to this post

Eric Mittman

From what you have described it seems that the username and password are correctly set in the db. As a test of this you can put the attached file into your admin area and browse to it. You should only run this test locally, this file should not be uploaded to a live server since it will tell whoever looks at it the username and password for the admin area.

Please give this a try to see if the values match what you have in your db. Let us know how it works for you.

Attached Files
admin_test.zip
Sign in to reply to this post

beemerrider280362

Values match

Yes the values match what is in the database. I tried logging in by copying and pasting the username and password just to verify my typing skills and still could not get in.

Sign in to reply to this post

Eric Mittman

I have opened a ticket for you on this issue so that we can look into it further. To update the ticket login to WebAssist.com and visit your support history.

Sign in to reply to this post

jmitchell66483

Originally Said By: Eric Mittman
  I have opened a ticket for you on this issue so that we can look into it further. To update the ticket login to WebAssist.com and visit your support history.  



I am having this exact issue. I downloaded the file and the username and password are correct. but it will not let me in. Out of curiosity, where are the username and password stored?

Sign in to reply to this post

jmitchell66483

Originally Said By: jmitchell66483
  I am having this exact issue. I downloaded the file and the username and password are correct. but it will not let me in. Out of curiosity, where are the username and password stored?  



I scrapped everything and started all over again and I am still getting the same reqults. The login is not working.

I am only testing out powerstore3, but you can access it here:
www.powerstore3.com

Try logging in using
U: admin
P: bubble

Sign in to reply to this post

Eric Mittman

You should check the db to see if things match up there. In the db you will find this under the wa_settings table, in the name column look for admin_username and admin_password, then check the value column for these two records.

One other thing you can try is to use another browser to see if you are having a problem based on the browser.

Post back and let us know what the result is, if we need to open a ticket I can do that.

Sign in to reply to this post

jmitchell66483

Originally Said By: Eric Mittman
  You should check the db to see if things match up there. In the db you will find this under the wa_settings table, in the name column look for admin_username and admin_password, then check the value column for these two records.

One other thing you can try is to use another browser to see if you are having a problem based on the browser.

Post back and let us know what the result is, if we need to open a ticket I can do that.  



I see it in there and it looks like the username and password are in the database. I tried the admin in IE and firefox and both fail on the login

Sign in to reply to this post

Eric Mittman

I have opened a ticket for you on this issue, to update the ticket login and visit your support history.

Sign in to reply to this post

tia371500

Login failure

I am having the same problem. Double checked the login info in wasettings table.... everything matches but I cannot log in.
By the way... the self installation feature ROCKS!... if everything else works like the docs say it should this will be the best $150 I have spent all year thus far...
Thanks WA

Sign in to reply to this post
loading

Build websites with a little help from your friends

Your friends over here at WebAssist! These Dreamweaver extensions will assist you in building unlimited, custom websites.

Build websites from already-built web applications

These out-of-the-box solutions provide you proven, tested applications that can be up and running now.  Build a store, a gallery, or a web-based email solution.

Want your website pre-built and hosted?

Close Windowclose

Rate your experience or provide feedback on this page

Account or customer service questions?
Please user our contact form.

Need technical support?
Please visit support to ask a question

Content

rating

Layout

rating

Ease of use

rating

security code refresh image

We do not respond to comments submitted from this page directly, but we do read and analyze any feedback and will use it to help make your experience better in the future.

Close Windowclose

We were unable to retrieve the attached file

Close Windowclose

Attach and remove files

add attachmentAdd attachment
Close Windowclose

Enter the URL you would like to link to in your post

Close Windowclose

This is how you use right click RTF editing

Enable right click RTF editing option allows you to add html markup into your tutorial such as images, bulleted lists, files and more...

-- click to close --

Uploading file...