close ad
Help us test the new Databridge BETA with MySQLi support
open ad
View Menu

Technical Support Forums

Free, outstanding support from WebAssist and your colleagues

rating

Blank Screen with SA

Thread began 11/10/2009 3:21 pm by btingle343292 | Last modified 11/10/2009 4:47 pm by neilo | 1220 views | 8 replies |

btingle343292

Blank Screen with SA

While everything works fine when I locally test my application with Security Assist, when I run the pages on my production Apache Server only blank pages appear. Dreamweaver is set up for relative to Document. I've tried turning on Error Reporting=E_ALL. I've even tried taking out ALL of the PHP and it still won't display with an extension of .PHP although it displays OK is it has an extension of .HTML.

I have 24 hours before this has to go live and no idea what to try next!!!

HELP!!!!!!

Sign in to reply to this post

Dani Chankhour

Could you send me a link to the live page where it is displaying a blank page.

Sign in to reply to this post

btingle343292

Link to Page

This is the page with no PHP even in the file. dclogin5.php

This is the real login page: dclogin.php

Sign in to reply to this post

btingle343292

Files

attached are the files

Attached Files
dclogin.txt
dclogin5.txt
Sign in to reply to this post

neilo

Just to confirm (before Dani gets back to you) does the page display OK as php if you remove the:

<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1"?>

From line 1?

Sign in to reply to this post

btingle343292

Holy Cow!

Yes, it does. What the heck does that statement do???? Haven't gone much further but it seems like something good might happen!
-----------
OK, gone a bit further. So far it seems all of the pages are displaying. Of course, I've taken out most of the SA code so now I need to put it all back. That statement seems to kill PHP on my new pages although it looks like it is put there automatically from the DW template we use.

Sign in to reply to this post

neilo

Hi,

I only suggest this as I had a similar problem from quite an old site I had to add to, I think I was using an older version of DW (MX?).

I have googled the problem, and there are quite a few threads where this crops up. There seems to be a concensus that this code is not necessary (or useful) unless you are serving the page as an xml feed.

This from one thread:

  Not specifically, but as stated before, it will throw IE into Quirks Mode, which will yield some odd results. Just remove it, unless you're serving your pages as XML, it's not needed.

149487-tag-xml-version-1-0-encoding.html  



Hopefully someone with a greater understanding of these things will be able to throw some light on it!

Sign in to reply to this post

btingle343292

Thanks!

Neilo,
You saved my bacon. I had the whole application working like a charm. I uploaded it to the production server this morning and nothing worked. This is the first time we've ever used PHP pages generated from an HTML template with Dreamweaver 8.

Obviously, I should have tested it on the production server earlier in the process.

This is such an odd error. I would never have found it. Thank you so much!

Sign in to reply to this post

neilo

Your welcome - glad that it worked. Hopefully someone will be able to explain to us both why it worked!

Cheers

Sign in to reply to this post

Build websites with a little help from your friends

Your friends over here at WebAssist! These Dreamweaver extensions will assist you in building unlimited, custom websites.

Build websites from already-built web applications

These out-of-the-box solutions provide you proven, tested applications that can be up and running now.  Build a store, a gallery, or a web-based email solution.

Want your website pre-built and hosted?

Close Windowclose

Rate your experience or provide feedback on this page

Account or customer service questions?
Please user our contact form.

Need technical support?
Please visit support to ask a question

Content

rating

Layout

rating

Ease of use

rating

security code refresh image

We do not respond to comments submitted from this page directly, but we do read and analyze any feedback and will use it to help make your experience better in the future.

Close Windowclose

We were unable to retrieve the attached file

Close Windowclose

Attach and remove files

add attachmentAdd attachment
Close Windowclose

Enter the URL you would like to link to in your post

Close Windowclose

This is how you use right click RTF editing

Enable right click RTF editing option allows you to add html markup into your tutorial such as images, bulleted lists, files and more...

-- click to close --

Uploading file...