close ad
Install the LAtest Updates to Work with CC 2017 and CC 2018
open ad
View Menu

Technical Support Forums

Free, outstanding support from WebAssist and your colleagues

rating

cant even install latest extension

Thread began 4/21/2009 2:18 pm by mark308437 | Last modified 4/22/2009 8:46 pm by tim376735 | 2099 views | 6 replies |

mark308437

cant even install latest extension

removed last pro maps extension, installed new one, now as soon as I click on the pro map icon, an empty dialogue box appears ( it should have the splash page/serial no validation?)
then DW stalls and closes. I have uninstalled, reinstalled, uninstalled, reinstalled, now it's just getting tedious...anybody know if theres a config file that will, if deleted, remove any remnants of previous extensions?

Sign in to reply to this post

tim376735

Well, you're not the only one. I have the same problem. Deleted the extension and installed the previous version - works fine again. Lets wait for the next revision...!?

Sign in to reply to this post

mark308437

very annoying

yup, I'm back with the previous version too.

Sign in to reply to this post

David StringerBeta Tester

Try this first!

Originally Said By: tim376735
  Well, you're not the only one. I have the same problem. Deleted the extension and installed the previous version - works fine again. Lets wait for the next revision...!?  



Have a look at this and see if it might be your problem. Any port in a storm!

showthread.php?t=621&highlight=winfilecache

Sign in to reply to this post

mark308437

hoorah!

outstanding...I'd tried to rename Startup and Floaters with no luck, just tried this and all is working AOK.

much appreciated.

Sign in to reply to this post

tim376735

Thanks David!
Deleting the winfilecache.dat solved the problem...
After deleting I installed the extension again and started DW (the startup took a little bit longer), but now everything works 100%.

I too apprechiate the hint!

Sign in to reply to this post

mark308437

only problem is that I'm trying to display details from a database so I'm getting a random number showing or not, sometimes just bouncing back to palo alto map...I have tried with addresses and also with latitude and longitude, both have same issues, was hoping that new version would amend a possible Google server request limit mentioned in another post, but can't get new V1.4 to install. so fustrating

Sign in to reply to this post

Build websites with a little help from your friends

Your friends over here at WebAssist! These Dreamweaver extensions will assist you in building unlimited, custom websites.

Build websites from already-built web applications

These out-of-the-box solutions provide you proven, tested applications that can be up and running now.  Build a store, a gallery, or a web-based email solution.

Want your website pre-built and hosted?

Close Windowclose

Rate your experience or provide feedback on this page

Account or customer service questions?
Please user our contact form.

Need technical support?
Please visit support to ask a question

Content

rating

Layout

rating

Ease of use

rating

security code refresh image

We do not respond to comments submitted from this page directly, but we do read and analyze any feedback and will use it to help make your experience better in the future.

Close Windowclose

We were unable to retrieve the attached file

Close Windowclose

Attach and remove files

add attachmentAdd attachment
Close Windowclose

Enter the URL you would like to link to in your post

Close Windowclose

This is how you use right click RTF editing

Enable right click RTF editing option allows you to add html markup into your tutorial such as images, bulleted lists, files and more...

-- click to close --

Uploading file...