close ad
Databridge V2 with MySQLi support IS Now Available!
open ad
View Menu

Technical Support Forums

Free, outstanding support from WebAssist and your colleagues

rating

Incorrect styles

Thread began 10/28/2009 12:23 pm by info298111 | Last modified 1/15/2010 2:06 pm by sandy170299 | 2087 views | 11 replies |

info298111

Incorrect styles

After trying to change the "styles" in HtmlEditor, the page where the editor is only shows "Red Title" as styles instead of the styles in the stylesheet I tried to connect.
Pse advice

Sign in to reply to this post

Dani Chankhour

Could you please provide me a link to the page that have the html editor on it.

In addition, please check in the HTMLEditor folder under the custom folder to ensure there is a style.xml file that is generated which should be created by the html editor.

Sign in to reply to this post

richard.abitbol263730

Same Problem

No there is no .xml file in the custom folder

Sign in to reply to this post

info298111

XML file

I fully redid the page and it still does not work.

Here is the content of the old XML file (the one that did not work). (logingoed_tekstStyles2.xml)
<?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
<Styles>
<Style name="basicfont" element="span" >
<Attribute name="class" value="basicfont" />
</Style>
<Style name="Header" element="span" >
<Attribute name="class" value="Header" />
</Style>
<Style name="Pageheader" element="span" >
<Attribute name="class" value="Pageheader" />
</Style>
</Styles>

This is the content (or non content, as the file is empty) of the new xml file (logingoed_undefinedStyles1.xml)
<?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>undefined

(it has no open or closing tags)

The link is logingoed.php

Sign in to reply to this post

info298111

Never mind

Renamed logingoed_tekstStyles2.xml to logingoed_undefinedStyles1.xml, cleared my IE cache and browserhistory and then it found the stylesheet. But then other problems occurred e.g. it would not hold the styles in the page.
Despite of all the nice features it is supposed to have, it takes too much efford to get it working.
So, never mind about finding a solution as far as I am concerned. It will just not work properly. I removed the HtmlEditor and started using the DMXzone editor again. It does not have that much features, but it will do what is it supposed to do.

Sign in to reply to this post

victor278184

Patience my webassist friend, i also struggle a lot with webassists's wysiwyg products because it use FCKEditor.. so you have to understand the nature of FCKEditor as well.

it took me almost one week to 'master' iRite.. the same problem happen on HTML Editor as well.. but when you master it, the 'preset' feature will save a lot of your development time in the future.

Regarding your problem, the cache problem arise in HTMLEditor/editor/fckeditor.html

you can erase (or i prefer commented) the line 29 :
<meta http-equiv="Cache-Control" content="public">

you can enable it on public/production server when your project goes life...

Sign in to reply to this post

info298111

cache

Originally Said By: victor278184
  Regarding your problem, the cache problem arise in HTMLEditor/editor/fckeditor.html

you can erase (or i prefer commented) the line 29 :
<meta http-equiv="Cache-Control" content="public">  



Hai Victor,

It's not just the cache problem that annoys me. It's all the errors I get when trying to make production. Also I think it does not cooperate with ADDT.
I may try installing it again as soon as I have a few weeks to spare. For now I will have to use another solution (eilas) to keep production going

Sign in to reply to this post

Dani Chankhour

Hi,

Are you still having this issue.

If you still do, i would like to open a support ticket so i can take a look at your files.

Sign in to reply to this post

info298111

Styles

Originally Said By: Dani Chankhour
  Hi,

Are you still having this issue.

If you still do, i would like to open a support ticket so i can take a look at your files.  



I do not know, since I removed the editor and reverted to my older one from dmxzone. I had to to keep up production time.
I will reinstall next week and try again. Will contact you then if you don't mind

Sign in to reply to this post

sandy170299

I've just encountered the exact same problem. I am not using a stylesheet with my editor, but there is a "Red Title" style available in the list. How did it get here and how can I get rid of it? I'd like to create a couple of style to use, but this one that keeps popping up has absolutely no purpose for me.

Sign in to reply to this post
loading

Build websites with a little help from your friends

Your friends over here at WebAssist! These Dreamweaver extensions will assist you in building unlimited, custom websites.

Build websites from already-built web applications

These out-of-the-box solutions provide you proven, tested applications that can be up and running now.  Build a store, a gallery, or a web-based email solution.

Want your website pre-built and hosted?

Close Windowclose

Rate your experience or provide feedback on this page

Account or customer service questions?
Please user our contact form.

Need technical support?
Please visit support to ask a question

Content

rating

Layout

rating

Ease of use

rating

security code refresh image

We do not respond to comments submitted from this page directly, but we do read and analyze any feedback and will use it to help make your experience better in the future.

Close Windowclose

We were unable to retrieve the attached file

Close Windowclose

Attach and remove files

add attachmentAdd attachment
Close Windowclose

Enter the URL you would like to link to in your post

Close Windowclose

This is how you use right click RTF editing

Enable right click RTF editing option allows you to add html markup into your tutorial such as images, bulleted lists, files and more...

-- click to close --

Uploading file...