close ad
WARNING: Do Not Install the DREAMWEAVER CC 2017 Update »
open ad
View Menu

Technical Support Forums

Free, outstanding support from WebAssist and your colleagues

rating

Problem with activation

Thread began 10/01/2009 5:16 pm by maurizio.melandri390100 | Last modified 10/05/2009 4:47 pm by support199759 | 1205 views | 4 replies |

maurizio.melandri390100

Problem with activation

I have this error.

Sign in to reply to this post

Dani Chankhour

This could have been caused if you installed a new Sculptor version then went back and installed an older version.

I would recommend deleting your configuration folder at this point to clear the error:

showpost.php?p=15525&postcount=2

Sign in to reply to this post

support199759

Webassist Clean tool

I am getting the last thing happen to me also, I dont have the time to reinstall all things again and to reload and lookup all the site settings, how about the creation of a Webassist clean tool, to clean out fully your software so that we can do a fresh install of the webassist programs. This would make sense to fix the problem. So far, its only my webassist products that are having this problem, I can not register and launch any of them. A real disappointment.

The tool would be similar to nortons clean installer.

Sign in to reply to this post

Dani Chankhour

I agree, and I think that is something that is under consideration and it is being looked in to.

But meanwhile, i recommend renaming your configuration folder and ensure that you have the latest builds for all extension.

Sign in to reply to this post

support199759

Heres a fix that worked for me

I had the same problem, and here how you can fix it.

Go to your hidden app directory and find webassit. You will find a directory just like you have listed in your dialouge box in your message. Copy all files out of your shared webassist folder and put a copy of all of them in the C: program folders. Look at your dialouge box and that is the path that you will need to copy all too.

Delete the .dat file in the configuration folder.

Relaunch dreamweaver and you will now be able to register all the software, it took me 2 days to figure this out. All mine are now working. And I had the same thing.

I would not delete your configuration folder, it did not help.

Stephen

Sign in to reply to this post

Build websites with a little help from your friends

Your friends over here at WebAssist! These Dreamweaver extensions will assist you in building unlimited, custom websites.

Build websites from already-built web applications

These out-of-the-box solutions provide you proven, tested applications that can be up and running now.  Build a store, a gallery, or a web-based email solution.

Want your website pre-built and hosted?

Close Windowclose

Rate your experience or provide feedback on this page

Account or customer service questions?
Please user our contact form.

Need technical support?
Please visit support to ask a question

Content

rating

Layout

rating

Ease of use

rating

security code refresh image

We do not respond to comments submitted from this page directly, but we do read and analyze any feedback and will use it to help make your experience better in the future.

Close Windowclose

We were unable to retrieve the attached file

Close Windowclose

Attach and remove files

add attachmentAdd attachment
Close Windowclose

Enter the URL you would like to link to in your post

Close Windowclose

This is how you use right click RTF editing

Enable right click RTF editing option allows you to add html markup into your tutorial such as images, bulleted lists, files and more...

-- click to close --

Uploading file...