close ad
Databridge V2 with MySQLi support IS Now Available!
open ad
View Menu

Technical Support Forums

Free, outstanding support from WebAssist and your colleagues

rating

Fatal error: Array and string offset access syntax with curly braces is no longer supported in C:\xampp\htdocs\RjRwebz\webassist\mysqli\queryobj.php on line 414

Thread began 1/01/2021 11:06 pm by randyrie405335 | Last modified 3/01/2021 8:48 am by Ray Borduin | 372 views | 19 replies |

randyrie405335

Fatal error: Array and string offset access syntax with curly braces is no longer supported in C:\xampp\htdocs\RjRwebz\webassist\mysqli\queryobj.php on line 414

What causes this error in queryobj.php? I occasionally get it when I do a fresh install of the Webassist extensions.

Sign in to reply to this post

Ray BorduinWebAssist

That is on older version of the queryobj.php file.

If you reinstall the extension then it will update that file the next time you apply or re-apply an insert, update, or delete server behavior and correct that issue.

Sign in to reply to this post
Did this help? Tips are appreciated...

randyrie405335

Fatal error: Array and string offset access syntax with curly braces is no longer supported...

I removed, re-downloaded and re-installed the DataBridge v2.35 and MySQLi extensions but I am STILL getting this error. I am running Windows 10 as a Parallels VM which works perfectly and surprisingly fast on my Macbook Pro 2019 laptop (Catalina macOS v110.15.7).

I REALLY need to get this working ASAP! Please help.

Sign in to reply to this post

Ray BorduinWebAssist

You just have to re-apply an insert, update, or delete server behavior and then re-upload the file mentioned in the error: \webassist\mysqli\queryobj.php

Sign in to reply to this post
Did this help? Tips are appreciated...

randyrie405335

Fatal error: Array and string offset access syntax with curly braces is no longer supported in C:\xampp\htdocs\Leathernecks\webassist\mysqli\rsobj.php on line 148

I have 28+ websites that I need to import into my Windows 10 virtual on my Macbook (macOS to Windows 10 via Parallels VM) but I'm having this error popup in all the sites that use WebAssist's DataBridge. I have re-installed, using Adobe's Extension Manager, the server DB v2.35 behaviors but am still getting this error. I've imported websites from my Macbook to other platforms before and have also experienced this error with previous versions of DataBridge.

Can you step-by-step me through how I can fix this? I need to get this to work!

Sign in to reply to this post

Ray BorduinWebAssist

Replace the rsobj.php file with the newest version.

You can re-generate the file with the latest version by opening and re-applying any recordset on any page. Then upload the updated file.

Sign in to reply to this post
Did this help? Tips are appreciated...

Nathon Jones Web Design

I was getting this error too - I had the following at the top of my PHP page:

ini_set('display_errors', '1');
ini_set('display_startup_errors', '1');
error_reporting(E_ALL);



So, I made sure that I've got the latest versions of MySQLi, DataBridge and eCart installed, but opening and reapplying the recordset hasn't fixed the issue.

What it has done, however, is remove the error message I was receiving. I now have a blank white page (attached). I also attach what I assume is the updated rsobj.php file.

Incidentally, I'm testing using localhost in Windows 10 Pro and DWCC21.1 Build 15413

Hope you can help.
Thank yo.
NJ

Sign in to reply to this post

Ray BorduinWebAssist

I'd need to debug this live. I don't see any issues with the pages and a blank page doesn't give me much to go on.

Sign in to reply to this post
Did this help? Tips are appreciated...

Nathon Jones Web Design

Sorry Ray.

I uploaded everything to my web server, to test it there, and the page loads:
http://www.nathonjones.co.uk/njadmin/index.php

Why would this only display a blank white page under localhost?

NJ

Sign in to reply to this post

Nathon Jones Web Design

I removed the following line:

<?php require_once('../webassist/mysqli/authentication.php'); ?>



...and it works in localhost. So I'm guessing that I need to update something associated with the Login User behaviour, except I have some custom coding in this behaviour, to add additional security, so what do I need to update and how can I do that without disrupting my hand coded Login User behaviour?

Thank you.
NJ

EDIT: Removed the entire behaviour, added the standard behaviour, then replaced the behaviour code with my custom coded behaviour. Sorted!
Which file updated though? I'll need to update all occurences of this file on all sites that use it, right?

Sign in to reply to this post
loading

Build websites with a little help from your friends

Your friends over here at WebAssist! These Dreamweaver extensions will assist you in building unlimited, custom websites.

Build websites from already-built web applications

These out-of-the-box solutions provide you proven, tested applications that can be up and running now.  Build a store, a gallery, or a web-based email solution.

Want your website pre-built and hosted?

Close Windowclose

Rate your experience or provide feedback on this page

Account or customer service questions?
Please user our contact form.

Need technical support?
Please visit support to ask a question

Content

rating

Layout

rating

Ease of use

rating

security code refresh image

We do not respond to comments submitted from this page directly, but we do read and analyze any feedback and will use it to help make your experience better in the future.

Close Windowclose

We were unable to retrieve the attached file

Close Windowclose

Attach and remove files

add attachmentAdd attachment
Close Windowclose

Enter the URL you would like to link to in your post

Close Windowclose

This is how you use right click RTF editing

Enable right click RTF editing option allows you to add html markup into your tutorial such as images, bulleted lists, files and more...

-- click to close --

Uploading file...