close ad
Databridge V2 with MySQLi support IS Now Available!
open ad
View Menu

Technical Support Forums

Free, outstanding support from WebAssist and your colleagues

rating

Could not find admin on site.

Thread began 2/14/2019 3:43 pm by kg_nsa395746 | Last modified 2/15/2019 2:01 pm by Ray Borduin | 45 views | 9 replies |

kg_nsa395746

Could not find admin on site.

I moved a site from one server to localhost on a new server. DB has been successfully set up on the new server but I'm unable to connect to Power CMS. I get the following error. I must be overlooking a file to update to localhost or to reset the admin credentials. When I select the editable region in DW, I get the option to "edit in Power CMS", but when I click on the button, I get the error shown in the attachment. Can you point me in the right direction?

Sign in to reply to this post

Ray BorduinWebAssist

It may be bad site settings in your Dreamweaver testing or remote server configuration. Maybe the server url is incorrect, or the root directory.

Sign in to reply to this post

anonymous

I've confirmed the settings with my host provider and they are correct. I deleted my DW site and re-added a new one. And the DB settings in my Connections folder. I'm able to add new CMS regions in DW, but then I can't connect to the admin site for Power CMS. Guess I need more assistance from you.

Sign in to reply to this post

kg_nsa395746

I've confirmed the settings with my host provider and they are correct. I deleted my DW site and re-added a new one. And the DB settings in my Connections folder. I'm able to add new CMS regions in DW, but then I can't connect to the admin site for Power CMS. The only site pages I'm having a problem on are the ones with Power CMS. Guess I need more assistance from you.

Sign in to reply to this post

Ray BorduinWebAssist

Can you export your site definition and attach it as a private attachment to this forum. That way I should be able to import the site and see the same issues you are seeing.

Sign in to reply to this post

kg_nsa395746

Attached are site defs in PM.

Sign in to reply to this post

Ray BorduinWebAssist

It looks like this server is running php7. PowerCMS has not been updated for php7 yet. You will have to change the php version to php6 or below in order to run powerCMS on this site.

Sign in to reply to this post

kg_nsa395746

See PM.

Sign in to reply to this post

Ray BorduinWebAssist

I will be updating Design Extender for PHP7 at some point this year, but no update is eminent since there is a lot of work to be done.

Sign in to reply to this post

kg_nsa395746

I understand. The simple change in PHP versions took care of the issue. Thanks so much for the help.

Sign in to reply to this post
loading

Build websites with a little help from your friends

Your friends over here at WebAssist! These Dreamweaver extensions will assist you in building unlimited, custom websites.

Build websites from already-built web applications

These out-of-the-box solutions provide you proven, tested applications that can be up and running now.  Build a store, a gallery, or a web-based email solution.

Want your website pre-built and hosted?

Close Windowclose

Rate your experience or provide feedback on this page

Account or customer service questions?
Please user our contact form.

Need technical support?
Please visit support to ask a question

Content

rating

Layout

rating

Ease of use

rating

security code refresh image

We do not respond to comments submitted from this page directly, but we do read and analyze any feedback and will use it to help make your experience better in the future.

Close Windowclose

We were unable to retrieve the attached file

Close Windowclose

Attach and remove files

add attachmentAdd attachment
Close Windowclose

Enter the URL you would like to link to in your post

Close Windowclose

This is how you use right click RTF editing

Enable right click RTF editing option allows you to add html markup into your tutorial such as images, bulleted lists, files and more...

-- click to close --

Uploading file...