close ad
Databridge V2 with MySQLi support IS Now Available!
open ad
View Menu

Technical Support Forums

Free, outstanding support from WebAssist and your colleagues

rating

Moved site to new domain, HTML Editor instances no longer loading in CMS

Thread began 11/22/2018 5:50 am by MagsW | Last modified 5/03/2019 7:53 am by anonymous | 167 views | 11 replies |

MagsW

Moved site to new domain, HTML Editor instances no longer loading in CMS

I'm in the process of building a new site based on an existing database and have moved the whole thing over to a new domain on the same dedicated server. Everything's fine, apart from none of the HTML Editor instances in PowerCMS or DataAssist pages are loading - they flash briefly when the page loads and then disappear completely. Could you possibly take a look for me? I've attached a screengrab of the Console errors I'm getting but can give you FTP access in a PM. It's pretty urgent as I'm up against an impending deadline to have the site completed!

Sign in to reply to this post

Ray BorduinWebAssist

If you give me FTP access and a url to reproduce then I can take a look. It looks like your jquery file may have been corrupted in the transfer. You may just need to re-upload it. Usually when there are a bunch of errors, like this, the first one is causing the rest.

Sign in to reply to this post

MagsW

Hi Ray, yes I did try reuploading everything a couple of times and it fixed some issues but not all, just seems to be the HTML Editor that's the problem. FTP details in PM

Sign in to reply to this post

Ray BorduinWebAssist

I can't seem to get passed the challenge response security. Please send me that username and password so I can take a look.

Sign in to reply to this post

MagsW

Is it the FTP access or CMS login you can't get into?

Sign in to reply to this post

Ray BorduinWebAssist

Browsing the site. I get a challenge popup asking for a username and password before the page will even load.

Sign in to reply to this post

MagsW

Sorry, forgot I'd password protected the whole thing because it's draft! Details in PM.

Sign in to reply to this post

Ray BorduinWebAssist

I re-uploaded the webassist/ckeditor folder and that seems to have fixed it.

Sign in to reply to this post

MagsW

Now why didn't that work for me?! Many thanks!

Sign in to reply to this post

Ray BorduinWebAssist

I found corrupted characters in your files. For some reason the file transfer or something wasn't working properly. I updated your files to a more recent version of the CKEditor while I was in there as well.

Sign in to reply to this post
loading

Build websites with a little help from your friends

Your friends over here at WebAssist! These Dreamweaver extensions will assist you in building unlimited, custom websites.

Build websites from already-built web applications

These out-of-the-box solutions provide you proven, tested applications that can be up and running now.  Build a store, a gallery, or a web-based email solution.

Want your website pre-built and hosted?

Close Windowclose

Rate your experience or provide feedback on this page

Account or customer service questions?
Please user our contact form.

Need technical support?
Please visit support to ask a question

Content

rating

Layout

rating

Ease of use

rating

security code refresh image

We do not respond to comments submitted from this page directly, but we do read and analyze any feedback and will use it to help make your experience better in the future.

Close Windowclose

We were unable to retrieve the attached file

Close Windowclose

Attach and remove files

add attachmentAdd attachment
Close Windowclose

Enter the URL you would like to link to in your post

Close Windowclose

This is how you use right click RTF editing

Enable right click RTF editing option allows you to add html markup into your tutorial such as images, bulleted lists, files and more...

-- click to close --

Uploading file...