close ad
Databridge V2 with MySQLi support IS Now Available!
open ad
View Menu

Technical Support Forums

Free, outstanding support from WebAssist and your colleagues

rating

Auto fill stoped working

Thread began 11/02/2018 4:41 pm by russb335115 | Last modified 11/12/2018 4:55 pm by Ray Borduin | 74 views | 6 replies |

russb335115

Auto fill stoped working

For some reason the auto fill on my forms isn't working anymore. Don't know what happened. When I select a saved password in the form login I get an error message that says "please enter a value" even though it's the right user name and password. This just started happening after we did the premier support to add the blogPostTittle to the URL. don't know if one has anything to do with the other. That's just when it started to happen. Any ideas what might be going on?

Thanks,

Sign in to reply to this post

Ray BorduinWebAssist

That is the saved password in your browser. I don't think it could be related unless the login page is broken in general now. If you give me a url and ftp access to debug the issue then I can look into it and tell you why it isn't working.

Sign in to reply to this post

russb335115

Thanks, see PM

Sign in to reply to this post

russb335115

Now I can't login to the website at all. It just keeps showing the "This field is required" pop up. This is happening in Safari, FireFox & Opera. It seems to be fine in Chrome.

Sign in to reply to this post

russb335115

This looks like it might be a weird auto save problem going on with Mac OS. I cleared my passwords and it seems to be working.

Sign in to reply to this post

russb335115

Looks like I jumped the gun here. I can seem to login on my phone or some browsers. It just keeps popping up the errors when I fill in the password and username.

Sign in to reply to this post

Ray BorduinWebAssist

What errors do you see? I'm able to log in with your username and password. Maybe if you gave me the exact error I could track it down. Usually I just need to see a problem to fix it, so if you give me precise steps I can follow to see the issue that would be all I need. I tried, but it seems to work fine for me at the moment.

Sign in to reply to this post

Build websites with a little help from your friends

Your friends over here at WebAssist! These Dreamweaver extensions will assist you in building unlimited, custom websites.

Build websites from already-built web applications

These out-of-the-box solutions provide you proven, tested applications that can be up and running now.  Build a store, a gallery, or a web-based email solution.

Want your website pre-built and hosted?

Close Windowclose

Rate your experience or provide feedback on this page

Account or customer service questions?
Please user our contact form.

Need technical support?
Please visit support to ask a question

Content

rating

Layout

rating

Ease of use

rating

security code refresh image

We do not respond to comments submitted from this page directly, but we do read and analyze any feedback and will use it to help make your experience better in the future.

Close Windowclose

We were unable to retrieve the attached file

Close Windowclose

Attach and remove files

add attachmentAdd attachment
Close Windowclose

Enter the URL you would like to link to in your post

Close Windowclose

This is how you use right click RTF editing

Enable right click RTF editing option allows you to add html markup into your tutorial such as images, bulleted lists, files and more...

-- click to close --

Uploading file...