close ad
Install the LAtest Updates to Work with CC 2017 and CC 2018
open ad
View Menu

Technical Support Forums

Free, outstanding support from WebAssist and your colleagues

rating

EXFold not defined

Thread began 9/10/2009 6:36 am by kakadong | Last modified 9/11/2009 7:00 pm by Dani Chankhour | 2006 views | 5 replies |

kakadong

EXFold not defined

after i installed
when i want to activate it
it shows
so i can't use it or activate it

it means:

while onload (in WA_Surveyor_Ser.htm ) it occur javascript error
in line 215 (in files c:\........................................................)
EXFold not define

I check c:\program files\adobe\adobe dreamweaver CS4\Configuration\Shared\
the folder structure is that

in .........................\shared\
i don't have the folder which name is webassist .....


OS: XP sp3
DW CS4 (traditional chinese)

So... i can't use the app
can anyone help me????

Sign in to reply to this post

Jimmy Wu

The file being referred to is located here:
--C:\Documents and Settings\<Your User Name>\Application Data\Adobe\Dreamweaver CS4\en_US\Configuration\Shared\Webassist\Surveyor\Library

This error may have to do with your operating system. One thing you can try is to shut down Dreamweaver and extension manager and delete the WinFileCache#####.dat file located here:
--C:\Documents and Settings\<Your User Name>\Application Data\Adobe\Dreamweaver CS4\en_US\Configuration\

Sign in to reply to this post

kakadong

the file structure is like
C:\Documents and Settings\<Your User Name>\Application Data\Adobe\Dreamweaver CS4\zh-tw\Configuration\Shared\Webassist\Surveyor\ Library

in my computer .....

only a little change the en-us is zh-tw in my computer....

not only this app but also site assist professional meet the similar problem...
but I'LL try again to delete the file you told me....
if it solves , I'll report here...

Sign in to reply to this post

Jimmy Wu

Ok, let me know how that goes.

Sign in to reply to this post

kakadong

pity...

By deleting the file ,it still doesn't make the surveyor work .....
I remove all extensions and install only surveyor .....

it still don't work for me ....
the same problem shows.....

maybe the surveyor don't know the file structure between en-US and zh-TW
so the Shared_Ser.js can't work .....

can you help me to solve this??

by the way , when I install Surveyor ,everything goes ok.. No warning ...

Sign in to reply to this post

Dani Chankhour

I recommend deleting your config folder. This will explain how to do this:

showpost.php?p=15525&postcount=2

after deleting your config, make sure to only install Surveyor and make sure to have the latest Surveyor version installed.

Sign in to reply to this post

Build websites with a little help from your friends

Your friends over here at WebAssist! These Dreamweaver extensions will assist you in building unlimited, custom websites.

Build websites from already-built web applications

These out-of-the-box solutions provide you proven, tested applications that can be up and running now.  Build a store, a gallery, or a web-based email solution.

Want your website pre-built and hosted?

Close Windowclose

Rate your experience or provide feedback on this page

Account or customer service questions?
Please user our contact form.

Need technical support?
Please visit support to ask a question

Content

rating

Layout

rating

Ease of use

rating

security code refresh image

We do not respond to comments submitted from this page directly, but we do read and analyze any feedback and will use it to help make your experience better in the future.

Close Windowclose

We were unable to retrieve the attached file

Close Windowclose

Attach and remove files

add attachmentAdd attachment
Close Windowclose

Enter the URL you would like to link to in your post

Close Windowclose

This is how you use right click RTF editing

Enable right click RTF editing option allows you to add html markup into your tutorial such as images, bulleted lists, files and more...

-- click to close --

Uploading file...