close ad
Help us test the new Databridge BETA with MySQLi support
open ad
View Menu

Technical Support Forums

Free, outstanding support from WebAssist and your colleagues

rating

Mail Form stopped Sending eMails and Redirecting

Thread began 4/23/2018 12:33 pm by Kamen Nikolov | Last modified 4/24/2018 6:02 pm by Ray Borduin | 46 views | 9 replies |

Kamen Nikolov

Mail Form stopped Sending eMails and Redirecting

Hello,

For some reason my eMail Form stopped Sending eMails and Redirecting back to the top of the page as it has done for the last few years. Can some one help??? I am attaching a copy of the file.

Thank you for your help.

Best regards,

Kamen

Sign in to reply to this post

Ray BorduinWebAssist

I don't see any problems on the page. I'd need FTP access to fully debug.

Sign in to reply to this post

Kamen Nikolov

Originally Said By: Ray Borduin
  I don't see any problems on the page. I'd need FTP access to fully debug.  
Sign in to reply to this post

Ray BorduinWebAssist

You have a server configuration issue preventing session variables from being set. I created a test page to demonstrate the problem:
http://www.cooperscottdesign.com/session_test.php

You will want to contact your hosting provider and let them know the problem and they should be able to fix it for you.

Usually this issue means the php.ini file setting session_save_path is set to a missing directory or the directory has the wrong permissions.

Sign in to reply to this post

Kamen Nikolov

Thank you Ray. I appreciate your help. I will follow up with my hosting provider.

Sign in to reply to this post

Kamen Nikolov

Hi Ray,

The sessions are working now but I am still not getting the emails from the form.

Can you take another look?

Thank you.

Kamen

Sign in to reply to this post

Ray BorduinWebAssist

My test page still isn't working, so I don't think sessions are working.

http://www.cooperscottdesign.com/session_test.php

Sign in to reply to this post

Kamen Nikolov

It is working on my phone and on two more computers I am testing the site.

Kamen

PS. Hold it. I think a got an email. Let me do a few more tests.

Sign in to reply to this post

Ray BorduinWebAssist

Yes I see sessions are working now. I had to restart my browser, maybe it was cached.

I think that should get your emails working. Let me know if you still have issues.

Sign in to reply to this post

Kamen Nikolov

Seems to be working for now. I did a few test and they all came trough.

Thank you Ray.

Best regards.

Sign in to reply to this post
loading

Build websites with a little help from your friends

Your friends over here at WebAssist! These Dreamweaver extensions will assist you in building unlimited, custom websites.

Build websites from already-built web applications

These out-of-the-box solutions provide you proven, tested applications that can be up and running now.  Build a store, a gallery, or a web-based email solution.

Want your website pre-built and hosted?

Close Windowclose

Rate your experience or provide feedback on this page

Account or customer service questions?
Please user our contact form.

Need technical support?
Please visit support to ask a question

Content

rating

Layout

rating

Ease of use

rating

security code refresh image

We do not respond to comments submitted from this page directly, but we do read and analyze any feedback and will use it to help make your experience better in the future.

Close Windowclose

We were unable to retrieve the attached file

Close Windowclose

Attach and remove files

add attachmentAdd attachment
Close Windowclose

Enter the URL you would like to link to in your post

Close Windowclose

This is how you use right click RTF editing

Enable right click RTF editing option allows you to add html markup into your tutorial such as images, bulleted lists, files and more...

-- click to close --

Uploading file...