close ad
WARNING: Do Not Install the DREAMWEAVER CC 2017 or 2018 Update »
open ad
View Menu

Technical Support Forums

Free, outstanding support from WebAssist and your colleagues

rating

Email is not sending, but redirect page is working - tried with multiple email addresses

Thread began 11/08/2016 5:44 am by YellowCircleWeb | Last modified 2/14/2017 2:21 pm by Ray Borduin | 759 views | 16 replies |

YellowCircleWeb

Email is not sending, but redirect page is working - tried with multiple email addresses

Hi,

We are using universal email to send a contact form contents. The redirect is working, but no emails are coming through. I've tried this with multiple email addresses and the results are the same, no errors are shown either. I've attached the index file and the webassist files from the email folder.

Sign in to reply to this post

Ray BorduinWebAssist

I would need FTP access to the server to fully debug. Some servers need specific settings which I couldn't replicate locally.

Sign in to reply to this post

YellowCircleWeb

FTP Details in PM

PM'd you the details Ray, thanks

Sign in to reply to this post

Ray BorduinWebAssist

What is the website url?

Sign in to reply to this post

YellowCircleWeb

PM again

PM

Sign in to reply to this post

Ray BorduinWebAssist

I'm able to connect via ftp, but it appears that is a different site. Any changes I make to the pages don't show when I put them up.

Sign in to reply to this post

YellowCircleWeb

It's definitely the right website - I just made a change and can see it on the web page - I added a period at the end of the text on the banner?

Sign in to reply to this post

Ray BorduinWebAssist

It looks like your server requires the "extra parameters" setting when sending emails. You can adjust it in the email object settings from the universal email server behavior.

Sign in to reply to this post

YellowCircleWeb

Hi Ray,

I did receive some test emails through last night so it looks like it's working now. I will run some tests on it.

Sign in to reply to this post

danielsebas

Hi Ray, I'm having the same problem, I configured Universal Email, I tried just adding mail addresses in the configuration and also using a recordset but none of them work. With a test form that gave me the support people from the hosting the mails are sent but it won't work with the Universal Email object.

Sign in to reply to this post
loading

Build websites with a little help from your friends

Your friends over here at WebAssist! These Dreamweaver extensions will assist you in building unlimited, custom websites.

Build websites from already-built web applications

These out-of-the-box solutions provide you proven, tested applications that can be up and running now.  Build a store, a gallery, or a web-based email solution.

Want your website pre-built and hosted?

Close Windowclose

Rate your experience or provide feedback on this page

Account or customer service questions?
Please user our contact form.

Need technical support?
Please visit support to ask a question

Content

rating

Layout

rating

Ease of use

rating

security code refresh image

We do not respond to comments submitted from this page directly, but we do read and analyze any feedback and will use it to help make your experience better in the future.

Close Windowclose

We were unable to retrieve the attached file

Close Windowclose

Attach and remove files

add attachmentAdd attachment
Close Windowclose

Enter the URL you would like to link to in your post

Close Windowclose

This is how you use right click RTF editing

Enable right click RTF editing option allows you to add html markup into your tutorial such as images, bulleted lists, files and more...

-- click to close --

Uploading file...