close ad
WARNING: Do Not Install the DREAMWEAVER CC 2017 or 2018 Update »
open ad
View Menu

Technical Support Forums

Free, outstanding support from WebAssist and your colleagues

rating

Visual display if "off" when logged into the admin area

Thread began 5/15/2014 2:17 pm by sandy170299 | Last modified 5/16/2014 11:37 am by Jason Byrnes | 304 views | 8 replies |

sandy170299

Visual display if "off" when logged into the admin area

When I am logged into the Power CMS admin area, the display on the public part of the web site is terrible. All the fonts are large, even though they truly are not. It's as if it loses its formatting. Please see attached screen print. This happens inconsistently, by the way. One page will be off, and another one will be fine. Thank you.

Sign in to reply to this post

Jason ByrnesWebAssist

I'll need to troubleshoot directly, see the private message section.

Sign in to reply to this post

sandy170299

Jason, it's not live - it's only on my local machine.

Sign in to reply to this post

Jason ByrnesWebAssist

difficult to troubleshoot if i cant see the page


can you send a copy of one of the pages this happens on, also, view source of a page that this happens on and pate the source code to a text file and send that as well.

Sign in to reply to this post

sandy170299

Jason, I will have to do that tomorrow. I am backing up my entire system right now, and everything is pretty much shut down. Thanks.

Sign in to reply to this post

sandy170299

Please see attachments.

Sign in to reply to this post

Jason ByrnesWebAssist

the content area is surrounded by an opening h1 tag and a closing p tag:

<!-- InstanceBeginEditable name="body" -->
<h1>
<?php echo WA_getCMSContent($database_PowerCMSConnection, $PowerCMSConnection, 'faith-formation', 'Content'); ?>
</p>
<!-- InstanceEndEditable -->

remove those:

<!-- InstanceBeginEditable name="body" -->
<?php echo WA_getCMSContent($database_PowerCMSConnection, $PowerCMSConnection, 'faith-formation', 'Content'); ?>
<!-- InstanceEndEditable -->

Sign in to reply to this post

sandy170299

Aaaaahhhhh - it was messed up in the template, not the HTML editor (everything was right there). Just didn't dig far enough. Thank you!

Sign in to reply to this post

Jason ByrnesWebAssist

You're welcome.

Sign in to reply to this post

Build websites with a little help from your friends

Your friends over here at WebAssist! These Dreamweaver extensions will assist you in building unlimited, custom websites.

Build websites from already-built web applications

These out-of-the-box solutions provide you proven, tested applications that can be up and running now.  Build a store, a gallery, or a web-based email solution.

Want your website pre-built and hosted?

Close Windowclose

Rate your experience or provide feedback on this page

Account or customer service questions?
Please user our contact form.

Need technical support?
Please visit support to ask a question

Content

rating

Layout

rating

Ease of use

rating

security code refresh image

We do not respond to comments submitted from this page directly, but we do read and analyze any feedback and will use it to help make your experience better in the future.

Close Windowclose

We were unable to retrieve the attached file

Close Windowclose

Attach and remove files

add attachmentAdd attachment
Close Windowclose

Enter the URL you would like to link to in your post

Close Windowclose

This is how you use right click RTF editing

Enable right click RTF editing option allows you to add html markup into your tutorial such as images, bulleted lists, files and more...

-- click to close --

Uploading file...