close ad
WARNING: Do Not Install the DREAMWEAVER CC 2017 or 2018 Update »
open ad
View Menu

Technical Support Forums

Free, outstanding support from WebAssist and your colleagues

rating

Cannot add variable in bindings panel

Thread began 8/19/2009 10:06 pm by rich387292 | Last modified 8/24/2009 6:09 pm by Eric Mittman | 2295 views | 3 replies |

rich387292

Cannot add variable in bindings panel

Hello all,


My problem is that when I go through the procedure to add the WA Cookie variable it does not appear in the Bindings panel window - the same window where recordsets from databases appear.


I go to my bindings panel, click on +, add a WA Cookie variable, fill out name, click ok. And nothing happens.


In fact, the only thing I can get to appear in the Binding panel is recordsets, none of the other variables won't appear either after trying to add. I do not know if introducing this extension did this or not (I always coded in the code window to add session variables, etc..) so I'm not sure if I am dealing with a Dreamweaver or WA problem, but hopefully, regardless, you've heard of this before and know the solution.

Thanks,

Rich


Dreamweaver CS4

Sign in to reply to this post

Eric Mittman

I have been doing some testing and I get the cookies to show in the bindings regardless of how I add them. As a test please try this, add a new cookie from the server behaviors, WA Cookies Toolkit > Set Cookie Value. See if this adds a bindings to the list for you.

If not there may be some sort of corruption that is occurring for you. Have you tried this on more than one page or in more than one site? It may be related to the site or page you are working with and testing on another may work.

If this does not work there may be an issue with the cache file of some type. You can clear out this cache file to have DW recreate it properly. Here is a link to a thread that list the locations to find this cache file and delete it.

showthread.php?t=1589

Post 6 has the locations.

Sign in to reply to this post

Rich Petersen

Thanks for help, but that didn't work...

However, on my other dev machine everything works great (with same site files). So it looks like some sort of Dreamweaver issue. I've already contacted Adobe Support. I'll also try reinstalling Dreamweaver.

I'll let you know what solution is so you will know in case anyone else reports this issue.

Rich

Sign in to reply to this post

Eric Mittman

In the environment you got this working in are you using the same version of Dreamweaver? Is the other OS the same? Also do you have the same extensions installed in both?

Sign in to reply to this post

Build websites with a little help from your friends

Your friends over here at WebAssist! These Dreamweaver extensions will assist you in building unlimited, custom websites.

Build websites from already-built web applications

These out-of-the-box solutions provide you proven, tested applications that can be up and running now.  Build a store, a gallery, or a web-based email solution.

Want your website pre-built and hosted?

Close Windowclose

Rate your experience or provide feedback on this page

Account or customer service questions?
Please user our contact form.

Need technical support?
Please visit support to ask a question

Content

rating

Layout

rating

Ease of use

rating

security code refresh image

We do not respond to comments submitted from this page directly, but we do read and analyze any feedback and will use it to help make your experience better in the future.

Close Windowclose

We were unable to retrieve the attached file

Close Windowclose

Attach and remove files

add attachmentAdd attachment
Close Windowclose

Enter the URL you would like to link to in your post

Close Windowclose

This is how you use right click RTF editing

Enable right click RTF editing option allows you to add html markup into your tutorial such as images, bulleted lists, files and more...

-- click to close --

Uploading file...