close ad
Install the LAtest Updates to Work with CC 2017 and CC 2018
open ad
View Menu

Technical Support Forums

Free, outstanding support from WebAssist and your colleagues

rating

Error message

Thread began 8/19/2013 2:45 pm by Eric Goodman | Last modified 8/19/2013 4:19 pm by Jason Byrnes | 634 views | 12 replies |

Eric Goodman

Error message

I did the install on a new site. Got to the final step after creating the user and password. This popped up and now cannot access the pages.

Warning: require_once(../images/installed.jpg) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/content/p/r/i/printmedia/html/WA_Globals/WA_Globals.php on line 59

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '../images/installed.jpg' (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in /home/content/p/r/i/printmedia/html/WA_Globals/WA_Globals.php on line 59

Sign in to reply to this post

Jason ByrnesWebAssist

I'll need to troubleshoot directly, see the private message section.

Sign in to reply to this post

Eric Goodman

error message

Private Message

Sign in to reply to this post

Jason ByrnesWebAssist

see pm:

Sign in to reply to this post

Eric Goodman

error message

private

Sign in to reply to this post

Jason ByrnesWebAssist

See PM

Sign in to reply to this post

Eric Goodman

error message

Seeing this message:


Warning: require_once(../images/installed.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/content/p/r/i/printmedia/html/WA_Globals/WA_Globals.php on line 59

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '../images/installed.php' (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in /home/content/p/r/i/printmedia/html/WA_Globals/WA_Globals.php on line 59

Sign in to reply to this post

Eric Goodman

error message

Still not seeing the website... just the error

Sign in to reply to this post

Jason ByrnesWebAssist

I see.


Looks like before you had added PCMS to the site, you had already created a Folder named "Images" using an upper case "I"

the PCMS files expect the folder to be named images using a lower case "i"


i changed:
require_once("../images/installed.php");

to:
require_once("../Images/installed.php");

Sign in to reply to this post

Eric Goodman

error message

Excellent. Last thing. All the images for the Power CMS are missing so there's little question marks everywhere. What folder do I need to upload?

Sign in to reply to this post
loading

Build websites with a little help from your friends

Your friends over here at WebAssist! These Dreamweaver extensions will assist you in building unlimited, custom websites.

Build websites from already-built web applications

These out-of-the-box solutions provide you proven, tested applications that can be up and running now.  Build a store, a gallery, or a web-based email solution.

Want your website pre-built and hosted?

Close Windowclose

Rate your experience or provide feedback on this page

Account or customer service questions?
Please user our contact form.

Need technical support?
Please visit support to ask a question

Content

rating

Layout

rating

Ease of use

rating

security code refresh image

We do not respond to comments submitted from this page directly, but we do read and analyze any feedback and will use it to help make your experience better in the future.

Close Windowclose

We were unable to retrieve the attached file

Close Windowclose

Attach and remove files

add attachmentAdd attachment
Close Windowclose

Enter the URL you would like to link to in your post

Close Windowclose

This is how you use right click RTF editing

Enable right click RTF editing option allows you to add html markup into your tutorial such as images, bulleted lists, files and more...

-- click to close --

Uploading file...