close ad
Install the LAtest Updates to Work with CC 2017 and CC 2018
open ad
View Menu

Technical Support Forums

Free, outstanding support from WebAssist and your colleagues

rating

Menu Manager does not include the append item

Thread began 8/16/2009 11:40 pm by anneliesewhitehead108075 | Last modified 10/11/2009 4:01 pm by Infotraveler | 1379 views | 4 replies |

anneliesewhitehead108075

Menu Manager does not include the append item

I have followed the instructions but I am unable to append anything to a link.

The Edit Menu Structure displays the appended Link data BUT the menu.php does NOT contain the appended data for example:-

/categories.php?cat=[sectionID] is dispayed in the Edit Menu Structure Link

menu.php contains:-

<li><a href="<?php echo($assumedRoot); ?>categories.php"><?php echo $row_menuwriter_sections["sectionName"]; ?></a></li>

Sign in to reply to this post

Jimmy Wu

I have seen this issue with other users, but we have not been able to replicate this on our installs. The workaround seems to be when you first write the url for the dynamic menu, you should leave out the "?". When menu.php is created, you can manually add the "?" into the url. I'm sorry for the inconvenience.

Sign in to reply to this post

anneliesewhitehead108075

Yet another work around

Yet again something doesn't work and a work around is provided why can't your extensions work as you state they do?

I had already resolved the issue by manually entering the values but I shouldn't have to do this you state in the manual and on your site that the values are entered automatically then that is what should happen!

Sign in to reply to this post

Jimmy Wu

I'm sorry for this, we are working on getting a fix for the users who experience the issue. We have not been able to replicate this behavior in any of our internal tests.

Sign in to reply to this post

Infotraveler

Same issue with append and Menu Writer

I have the same issue. It was very aggravating and perplexing to run through the How To and have it not work. I kept thinking I had mistyped something over and over :) I hope you find the bug soon.

Here is my set up ( if it helps replicate it ?)

CSS Menu Writer v2.02
DWCS4 v10.0 Build 4117
Windows Vista Home Premium SP2
Sony Vaio T7250

Anybody having this problem that lives near Webassist ? Maybe you can have a Webassist technology person come over and debug it ??? :)

Sign in to reply to this post

Build websites with a little help from your friends

Your friends over here at WebAssist! These Dreamweaver extensions will assist you in building unlimited, custom websites.

Build websites from already-built web applications

These out-of-the-box solutions provide you proven, tested applications that can be up and running now.  Build a store, a gallery, or a web-based email solution.

Want your website pre-built and hosted?

Close Windowclose

Rate your experience or provide feedback on this page

Account or customer service questions?
Please user our contact form.

Need technical support?
Please visit support to ask a question

Content

rating

Layout

rating

Ease of use

rating

security code refresh image

We do not respond to comments submitted from this page directly, but we do read and analyze any feedback and will use it to help make your experience better in the future.

Close Windowclose

We were unable to retrieve the attached file

Close Windowclose

Attach and remove files

add attachmentAdd attachment
Close Windowclose

Enter the URL you would like to link to in your post

Close Windowclose

This is how you use right click RTF editing

Enable right click RTF editing option allows you to add html markup into your tutorial such as images, bulleted lists, files and more...

-- click to close --

Uploading file...