close ad
Install the LAtest Updates to Work with CC 2017 and CC 2018
open ad
View Menu

Technical Support Forums

Free, outstanding support from WebAssist and your colleagues

rating

Dynamic Charts not functioning

Thread began 1/21/2013 10:30 am by justin.casperson417345 | Last modified 8/08/2014 1:46 pm by Jason Byrnes | 1948 views | 6 replies |

justin.casperson417345

Dynamic Charts not functioning

Last week I upgraded to Databridge and have had issues with charts ever since. First is that the preview will not work no matter how I update my flash player. however I can work around that if needed.

I added one dynamic chart to a reporting page and it works fine. However, I proceded to add simialr charts all accessing the same database as the first just displaying different data, and when I try to view it in a browser all I see is the white background of the chart with the following error inside....

../../../webassist/open_flash_charts/Data/index_dataparser2.php?GET=

Any idea why this may be occurring?

Thanks for any help.

Sign in to reply to this post

Jason ByrnesWebAssist

I have created a support ticket so we can look into this issue further.

To view and edit your support ticket, please log into your support history:
supporthistory.php

If anyone else is experiencing this same issue, please append to this thread.

Sign in to reply to this post

jim.young353872

Web Charts not functioning

I installed databridge and did php page with one webchart on it and it worked great. I then tried to add another chart and I get this message.

../../../webassist/open_flash_charts/Data/junk_dataparser1.php?GET=

I then started a brand new page, new data table etc and even on this brand new page I get

../../../webassist/open_flash_charts/Data/junk_dataparser1.php?GET=

Could you let me know what this relates to so I can fix it?

NOTE: one page has -- ../../../webassist/open_flash_charts/Data/junk_dataparser1.php?GET= / the other page has the other page name where "junk" is.

Sign in to reply to this post

Jason ByrnesWebAssist

I'll need to troubleshoot directly, see the private message section.

Sign in to reply to this post

jim.young353872

This post has been deleted.

jim.young353872

Information being forwarded.

Sign in to reply to this post

Jason ByrnesWebAssist

in the FabPressure_data1.php and junk_data1.php files, there was duplicate opening XML tags and white space, I removed that to fix the problem, seems to happen on editing a dynamic chart. I have logged a bug to have that fixed in the next update.

Sign in to reply to this post

Build websites with a little help from your friends

Your friends over here at WebAssist! These Dreamweaver extensions will assist you in building unlimited, custom websites.

Build websites from already-built web applications

These out-of-the-box solutions provide you proven, tested applications that can be up and running now.  Build a store, a gallery, or a web-based email solution.

Want your website pre-built and hosted?

Close Windowclose

Rate your experience or provide feedback on this page

Account or customer service questions?
Please user our contact form.

Need technical support?
Please visit support to ask a question

Content

rating

Layout

rating

Ease of use

rating

security code refresh image

We do not respond to comments submitted from this page directly, but we do read and analyze any feedback and will use it to help make your experience better in the future.

Close Windowclose

We were unable to retrieve the attached file

Close Windowclose

Attach and remove files

add attachmentAdd attachment
Close Windowclose

Enter the URL you would like to link to in your post

Close Windowclose

This is how you use right click RTF editing

Enable right click RTF editing option allows you to add html markup into your tutorial such as images, bulleted lists, files and more...

-- click to close --

Uploading file...