close ad
WARNING PC USERS: Do Not Install the DREAMWEAVER CC 2017 Update »
open ad
View Menu

Technical Support Forums

Free, outstanding support from WebAssist and your colleagues

rating

Error when inserting flash

Thread began 8/09/2009 5:47 pm by ow244048 | Last modified 8/11/2009 11:06 am by ow244048 | 1321 views | 3 replies |

ow244048

Error when inserting flash

We are are trying to add flash media. few problems arise:
1. After inserting the flash media it is insisting on showing itself on top of PowerCMS home page
2. After inserting the flash media and clicking save, the WYSIWYG editor (edit mode) isn't showing the flash media object anymore (while the object is still 1. available in Website 2. Visible as mentioned before on top of PowerCMS home page)

Sign in to reply to this post

Dani Chankhour

In regard to the flash being inserted at the top of the flash, please try adding this line of code to the flash object:

<param name="wmode" value="transparent">


I'm not able to reproduce the second issue you are having. Please let me know if your first issue is resolved, and i will continue looking into the second issue you are experiencing.

Sign in to reply to this post

Dani Chankhour

We also have an FAQ in the PowerCMS support page. Click the link below and expand the Frequently Asked Question Tab:

powercms/

Sign in to reply to this post

ow244048

The flash is not showing itself on top of flash, it just visible on the CMS Home tab.

In any case, I added the code with no success.

1. the flash still visible above Home tab which disrupt the editing process
2. The flash object isn't visible to re-edit after first insertion

Apparently powerCMS refuse(!) to save this tag edition

The original embed code is:
<embed width="400" height="400" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" src="http://www.preton.net/images/presentation_skitz.swf" play="true" loop="false" menu="false"></embed>

I tried to add:
<embed width="400" height="400" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" src="http://www.preton.net/images/presentation_skitz.swf" wmode="transparent" play="true" loop="false" menu="false"></embed>

But PowerCMS rearrange(!) my code all the time ignoring what i try to do...

For example: see the code as it was rearranged by Power:
<embed width="400" height="400" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" src="http://www.preton.net/images/presentation_skitz.swf" play="true" loop="false" menu="false"></embed></p><p></p><p><param name="wmode" value="transparent" /></p>



HELP!

Thanks

Sign in to reply to this post

Build websites with a little help from your friends

Your friends over here at WebAssist! These Dreamweaver extensions will assist you in building unlimited, custom websites.

Build websites from already-built web applications

These out-of-the-box solutions provide you proven, tested applications that can be up and running now.  Build a store, a gallery, or a web-based email solution.

Want your website pre-built and hosted?

Close Windowclose

Rate your experience or provide feedback on this page

Account or customer service questions?
Please user our contact form.

Need technical support?
Please visit support to ask a question

Content

rating

Layout

rating

Ease of use

rating

security code refresh image

We do not respond to comments submitted from this page directly, but we do read and analyze any feedback and will use it to help make your experience better in the future.

Close Windowclose

We were unable to retrieve the attached file

Close Windowclose

Attach and remove files

add attachmentAdd attachment
Close Windowclose

Enter the URL you would like to link to in your post

Close Windowclose

This is how you use right click RTF editing

Enable right click RTF editing option allows you to add html markup into your tutorial such as images, bulleted lists, files and more...

-- click to close --

Uploading file...