close ad
Databridge V2 with MySQLi support IS Now Available!
open ad
View Menu

Technical Support Forums

Free, outstanding support from WebAssist and your colleagues

rating

images not showing

Thread began 7/10/2012 10:31 am by JamieEff | Last modified 7/20/2012 6:13 am by JamieEff | 889 views | 7 replies |

JamieEff

images not showing

Hi guys

Just wondering what path may be wrong to get the attached ?

The preview works absolutley fine, but the live version the thumbnails are not visible (nor are the main images when you click on the thumbnail)

in the functions.php file I have added

php:
$GLOBALS['absLink'] = str_replace("/WA_Globals", "/gallery",$GLOBALS['absLink']);

as the gallery is in the folder /gallery and have used this system/format for multiple powergallery installations.

The on page code is:

php:
<?php

$pg_id 
'4';
$pg_theme 'Mini Gallery';
include(
'/home/thevikkv/public_html/gallery/galleries/grid_lightbox/index.php');
?>




Cheers

Jamie

Sign in to reply to this post

JamieEff

Just looking at the source for the page and noticed this in the thumbnail section:

//gallery/images/barn/cache//gallery/images/barn/proportion/01_w721_h481/01_0629031138000000.jpg

I am guessing that that is whats causing my issue? but am not sure how to correct it?

Sign in to reply to this post

Jason ByrnesWebAssist

I have created a support ticket so we can look into this issue further.

To view and edit your support ticket, please log into your support history:
supporthistory.php

If anyone else is experiencing this same issue, please append to this thread.

Sign in to reply to this post

Rune Brynestad

Did you find a fix for this?

I have the same problem.

Regards
Rune

Sign in to reply to this post

Rune Brynestad

URL to my gallery: index.php?gallery=1&theme=light

URL to my page that is not working:
prosjekter.php

Code embedded in page:
<?php
$pg_id = '1';
$pg_theme = 'light';
include('/home/4/y/ybano/www/gallery/galleries/grid_lightbox/index.php');
?>

Sign in to reply to this post

JamieEff

this was the reply from Ray

  This was caused by a conflict with an older version of PowerCMS being used on the page.

I corrected the issue by updating the file: WA_CMS/library.php to the latest version.  



I have attached the library.php file for you in case that helps your issue as well - would obviously recommend backing up original files before using any new ones.

Hope this helps

Jamie

Attached Files
library.zip
Sign in to reply to this post

Rune Brynestad

Hi Jamie

Thanks a lot for helping me on this. Your solution works for me too.

But I find it a bit strange since my site is built with the site sculptor tool in Design Extender, and I'm using the latest version 1.0.9.

Regards
Rune

Sign in to reply to this post

JamieEff

I know what you mean as I am using the latest versions as well and not sure how this happened... i was waiting to do a new one to see if it happens again....

Really glad it got it working for you Rune :D

Sign in to reply to this post

Build websites with a little help from your friends

Your friends over here at WebAssist! These Dreamweaver extensions will assist you in building unlimited, custom websites.

Build websites from already-built web applications

These out-of-the-box solutions provide you proven, tested applications that can be up and running now.  Build a store, a gallery, or a web-based email solution.

Want your website pre-built and hosted?

Close Windowclose

Rate your experience or provide feedback on this page

Account or customer service questions?
Please user our contact form.

Need technical support?
Please visit support to ask a question

Content

rating

Layout

rating

Ease of use

rating

security code refresh image

We do not respond to comments submitted from this page directly, but we do read and analyze any feedback and will use it to help make your experience better in the future.

Close Windowclose

We were unable to retrieve the attached file

Close Windowclose

Attach and remove files

add attachmentAdd attachment
Close Windowclose

Enter the URL you would like to link to in your post

Close Windowclose

This is how you use right click RTF editing

Enable right click RTF editing option allows you to add html markup into your tutorial such as images, bulleted lists, files and more...

-- click to close --

Uploading file...