close ad
Databridge V2 with MySQLi support IS Now Available!
open ad
View Menu

Technical Support Forums

Free, outstanding support from WebAssist and your colleagues

rating

Second form on same website

Thread began 4/16/2012 12:41 pm by WebGirly3 | Last modified 4/17/2012 11:24 am by Jason Byrnes | 901 views | 6 replies |

WebGirly3Beta Tester

Second form on same website

I created a form with the Form Builder and it is currently working fine:
affiliates.php

I went to create an additional form on the same web site and I cannot get it to work.
service_request.php

When I created the new form, it overwrote the formatting on the first form and the Form Builder doesn't seem to be adding all of the code needed to validate the forms. It seems to be missing code each time I try to build it. I've gone through the Form Builder wizard multiple times but I keep getting the same errors.

Would it help if I changed the name of the first webassist/ folder so it doesn't overwrite the first one and it adds all of the code that it should to a second webassist/ folder? I'm stuck and can't move forward... Please help!

Sign in to reply to this post

WebGirly3Beta Tester

I'm beginning to wonder if there's a problem with my software. I've created about 4 or 5 forms successfully but now I am having trouble. Now the problem seems to be bigger than just the one web site.

I tried creating a new form on a completely different web site today after the issues that I was have listed above.

order.php

This new form is also having errors that seem to be from the Form Builder not properly entering code as it should. Once I created the form, I got another syntax error for line 237, 260, 288, 311, 346, 422, 445, 468, 491, 524, 672, 706, 729, 752, 814, 839 and 916. All of these lines have the same code:

235 <?php
236 if (ValidatedField('order','order')) {
237 if () {
238 if (!(false)) {
239 ?>

This is the problem line of code for each syntax error. Why is my Form Builder not entering the proper code and causing these errors? I had no problem for the first 4 or 5 forms that I created. Now all have these same errors or similar issues. HELP.. AGAIN!

Sign in to reply to this post

Jason ByrnesWebAssist

What version of form builder do you have installed, make sure you have installed the latest version that is available from the download center, if you have a previous version installed, make sure to uninstall it from the extension manager before installing the newer one.


when creating the second form, if you use the same design as the first form, but make changes to the CSS, make sure to save the changes as a new design so it will use unique css file naming and not over write the css files for the existing design.

if you change the design, but do not save the design as a new one, it will over write the old one.

Sign in to reply to this post

WebGirly3Beta Tester

I bought the Super Suite Jan 25th, 2012. I updated with the 201 update before I even began using it for the first time. Isn't that the most recent update?

Thanks for your response about the CSS, I understand that now. But I am still having major problems with the form even functioning.

What do I do?

Sign in to reply to this post

Jason ByrnesWebAssist

What other extensions do you have installed (including the version numbers)?

This may be a conflict issue, see the following thread for some install tips to eliminate extensions conflicts:
showthread.php?t=24005

Sign in to reply to this post

WebGirly3Beta Tester

I have all of the Super Suite extensions installed. When I purchased the software, I installed it as was described. I did the version 2.0.1 of the Form Builder first then the HTML Editor 3.

How can this be a conflict or installation error when it was working fine for 4 months? This is a new issue that just started without making any changes or adding any new extensions. I have created several working forms but now none of the new ones will work. What can I do to find a solution?

Sign in to reply to this post

Jason ByrnesWebAssist

I have created a support ticket so we can look into this issue further.

To view and edit your support ticket, please log into your support history:
supporthistory.php

If anyone else is experiencing this same issue, please append to this thread.

Sign in to reply to this post

Build websites with a little help from your friends

Your friends over here at WebAssist! These Dreamweaver extensions will assist you in building unlimited, custom websites.

Build websites from already-built web applications

These out-of-the-box solutions provide you proven, tested applications that can be up and running now.  Build a store, a gallery, or a web-based email solution.

Want your website pre-built and hosted?

Close Windowclose

Rate your experience or provide feedback on this page

Account or customer service questions?
Please user our contact form.

Need technical support?
Please visit support to ask a question

Content

rating

Layout

rating

Ease of use

rating

security code refresh image

We do not respond to comments submitted from this page directly, but we do read and analyze any feedback and will use it to help make your experience better in the future.

Close Windowclose

We were unable to retrieve the attached file

Close Windowclose

Attach and remove files

add attachmentAdd attachment
Close Windowclose

Enter the URL you would like to link to in your post

Close Windowclose

This is how you use right click RTF editing

Enable right click RTF editing option allows you to add html markup into your tutorial such as images, bulleted lists, files and more...

-- click to close --

Uploading file...