close ad
Databridge V2 with MySQLi support IS Now Available!
open ad
View Menu

Technical Support Forums

Free, outstanding support from WebAssist and your colleagues

rating

All Records disappear with pro maps

Thread began 12/14/2011 9:35 am by Jedi | Last modified 12/16/2011 6:53 am by Jedi | 1273 views | 7 replies |

Jedi

All Records disappear with pro maps

Hi, I have a page that has three different recordsets on it. They are all in show if regions. Everything works fine until I try to add a pro map into any of the records. When I add pro maps then nothing at all shows up. I have a check for all errors code on the page and it returns no errors.

Sign in to reply to this post

Jason ByrnesWebAssist

please send a link where i can see the problem, a copy of the page and the google_javascript folder in a zip archive so i can examine the code.

Sign in to reply to this post

Jedi

Thanks for your help Jason.
Here is the link to the page: print_Coupons1.php?CouponID=14
and I have included the files in the zip folder

Attached Files
promap.zip
Sign in to reply to this post

Jason ByrnesWebAssist

looks like the copy of the google_javascript/wagmp_maps.js file on your server is an old version that does not contain a reference for the map on your page. update the google_javascript/wagmp_maps.js file on the server with the most recent one from your local site

Sign in to reply to this post

Jedi

Thanks Jason, that took care of the google maps but why do you think the other data in the recordset isn't showing up?

Sign in to reply to this post

Jason ByrnesWebAssist

add the following code just after the <body> tag on your page:

php:
<?php

mysql_data_seek
($rsCoupon0);
$row_rsCoupon mysql_fetch_assoc($rsCoupon);
?>
Sign in to reply to this post

Jedi

HiJason, Thanks for your help. It is working now. What I found out was that after I put the map in and when I put in the repeat region that the map also put the repeat region in as well. I saw this on the javascript page. I installed another map and all works well now.
Again, thanks for the help.

Sign in to reply to this post

Jedi

I have two more questions/issues. The first is with form validation on this page. I have set up a form on the page with the 3 hidden regions. The form is using web assist client validation and it doesn't seem to validate the form.
The second question is....Can one use their own default image for google pro maps? And, if so, how do I change the google default to point to mine?

Sign in to reply to this post

Build websites with a little help from your friends

Your friends over here at WebAssist! These Dreamweaver extensions will assist you in building unlimited, custom websites.

Build websites from already-built web applications

These out-of-the-box solutions provide you proven, tested applications that can be up and running now.  Build a store, a gallery, or a web-based email solution.

Want your website pre-built and hosted?

Close Windowclose

Rate your experience or provide feedback on this page

Account or customer service questions?
Please user our contact form.

Need technical support?
Please visit support to ask a question

Content

rating

Layout

rating

Ease of use

rating

security code refresh image

We do not respond to comments submitted from this page directly, but we do read and analyze any feedback and will use it to help make your experience better in the future.

Close Windowclose

We were unable to retrieve the attached file

Close Windowclose

Attach and remove files

add attachmentAdd attachment
Close Windowclose

Enter the URL you would like to link to in your post

Close Windowclose

This is how you use right click RTF editing

Enable right click RTF editing option allows you to add html markup into your tutorial such as images, bulleted lists, files and more...

-- click to close --

Uploading file...