close ad
Install the LAtest Updates to Work with CC 2017 and CC 2018
open ad
View Menu

Technical Support Forums

Free, outstanding support from WebAssist and your colleagues

rating

users seeing the whole set of photos in slideshow then ok

Thread began 11/17/2011 12:28 pm by peter348932 | Last modified 11/21/2011 12:08 pm by Jason Byrnes | 805 views | 4 replies |

peter348932

users seeing the whole set of photos in slideshow then ok

I have had 2 clients phone me about the slideshow on the home page of a website using powergallery 2

I set it up as a slideshow and it works ok on my system, but 2 people with different configurations have phoned to say in the first instance all the photos from the slideshow appear on the screen instead of a single image blinding to the next. They refresh the page and its ok. (they have good machines with good broadband)

see x3pgx

any ideas? I can't recreate it ,m but since I release the website yesterday 2 people has phoned..

Sign in to reply to this post

Jason ByrnesWebAssist

i dont see an issue when i browse to your gallery either.

what browser are the people reporting the issue using?

Sign in to reply to this post

peter348932

on the home page - slideshow

I know - I can't see it either - one has an oldish PC, vista and the other has a brand new windows 7.
both notified me the home page showed the complete set of images instead of the slideshow.
the galleries on the gallery and commission pages work ok.

could it be a slow DB access or failed css download? or old javascript?
I've reduced the number of images in the slide show.

any thoughts would help
thanks

Sign in to reply to this post

peter348932

can now recreate in ie9

ok only in the slideshow does this happen (I am using power gallery on 3 pages - home, gallery and commissions.
on the home page I'm using is as a slideshow and the other pages as a full grid.
when the home page loads it briefly displays all the images in the slideshow as a grid and then flashes back into a slideshow. I@ve reduced the number of images and its quicker to disappear, but still visiable.

please try load this page x3pgx
in ie9 and hitting refresh. one sees the entire set of images and then it runs.
I've caught it on a screengrab. first one is the page loading the second one is 1 second later

Sign in to reply to this post

Jason ByrnesWebAssist

I have created a support ticket so we can look into this issue further.

To view and edit your support ticket, please log into your support history:
supporthistory.php

If anyone else is experiencing this same issue, please append to this thread.

Sign in to reply to this post

Build websites with a little help from your friends

Your friends over here at WebAssist! These Dreamweaver extensions will assist you in building unlimited, custom websites.

Build websites from already-built web applications

These out-of-the-box solutions provide you proven, tested applications that can be up and running now.  Build a store, a gallery, or a web-based email solution.

Want your website pre-built and hosted?

Close Windowclose

Rate your experience or provide feedback on this page

Account or customer service questions?
Please user our contact form.

Need technical support?
Please visit support to ask a question

Content

rating

Layout

rating

Ease of use

rating

security code refresh image

We do not respond to comments submitted from this page directly, but we do read and analyze any feedback and will use it to help make your experience better in the future.

Close Windowclose

We were unable to retrieve the attached file

Close Windowclose

Attach and remove files

add attachmentAdd attachment
Close Windowclose

Enter the URL you would like to link to in your post

Close Windowclose

This is how you use right click RTF editing

Enable right click RTF editing option allows you to add html markup into your tutorial such as images, bulleted lists, files and more...

-- click to close --

Uploading file...