close ad
WARNING: Do Not Install the DREAMWEAVER CC 2017 Update »
open ad
View Menu

Technical Support Forums

Free, outstanding support from WebAssist and your colleagues

rating

Universal EMail JavaScript error

Thread began 10/28/2011 12:57 pm by FrankJay | Last modified 1/10/2012 10:07 am by Jason Byrnes | 2319 views | 11 replies |

FrankJay

Universal EMail JavaScript error

Windows 7
DW CS5.5
CSS form builder - Build 027

Used universal e-mail from CSS form builder installation. Not sending mail. On the server behaviour panel I clicked on "Universal E-Mail 1 (mail) to launch create e-mail message dialogue box when I get a JavaScript error:

While executing time in WAUE_Main.htm, the following JavaScript error(s) occurred:
At line 351 of file
"C\Users\Frank\AppData\Roaming\Adobe\Dreamweaver CS5.5\en_US\Configuration\Shared\WebAssist\DocumentEncoding.js": the ServerLanguage is not defined

I have deleted WinFileCache-xxxxx.dat file. Restarted Dreamweaver.

Still experiencing same problem.

Any suggestions and advice

Sign in to reply to this post

Jason ByrnesWebAssist

in the Configuration\Shared\WebAssist\Documen tEncoding.js file, change line 351:

if (theServerLanguage == "vbscript")  {





to:

var theServerLanguage = "PHP";
if (theServerLanguage == "vbscript") {
Sign in to reply to this post

FrankJay

Another JavaScript Error Surfaces

Thanks Jason,

Implimented your instuctions. Solved initial error. Now new JavaScript error occurs

While executing timer in WAUE_Main.htm, the following JavaScript error(s) occurred:
At line 391 of file
"C\Users\Frank\AppData\Roaming\Adobe\Dreamweav er CS5.5\en_US\Configuration\Shared\WebAssist\Documen tEncoding.js": InspectEmailTags is not defined

Appreciate your help, thanks.

Sign in to reply to this post

Jason ByrnesWebAssist

I have created a support ticket so we can look into this issue further.

To view and edit your support ticket, please log into your support history:
supporthistory.php

If anyone else is experiencing this same issue, please append to this thread.

Sign in to reply to this post

dave424902

Getting same errors.

Did you come up with a solution? Tried the first fix and now receiving second error except mine is listed on line 392.

Sign in to reply to this post

Jason ByrnesWebAssist

I have created a support ticket so we can look into this issue further.

To view and edit your support ticket, please log into your support history:
supporthistory.php

If anyone else is experiencing this same issue, please append to this thread.

Sign in to reply to this post

dave424902

No support ticket.

I went to my support history and my only option is to created a new one. I thought you created one or do I need to?

Sign in to reply to this post

Jason ByrnesWebAssist

I have created another one, make sure you are going to the support history page and not the support landing page.

Sign in to reply to this post

mkmarks93460

Similar error

Originally Said By: Jason Byrnes
  I have created a support ticket so we can look into this issue further.

To view and edit your support ticket, please log into your support history:
supporthistory.php

If anyone else is experiencing this same issue, please append to this thread.  

Okay, we’re using CS3 (DW9), and we get “While executing timer in WAUE_Main.htm, a JavaScript error occurred.” No other text in the alert box (other than the title, which is simply the name of the application itself). No indication of which file nor what line generated the actual error.

Once dismissed, this alert often pops up a second time, then, when it’s dismissed that second time (or sometimes the first time), the user interface box appears but as nothing but a totally gray empty UI window! Not a single UI widget of any kind in it, not even an [Ok] nor [Cancel] button! There is the standard Windows close icon in the upper right corner, which fortunately does dismiss the dialog, otherwise we’d have to force-quit DW itself every time this happened.

Similar errors happen with many of the WebAssist extensions we purchased as the Super Suite (latest version). It's pretty much unusable.

I deleted the winfilecache.dat file and made the change you gave in Post #2 in this thread.

Sign in to reply to this post

Jason ByrnesWebAssist

I have created a support ticket so we can look into this issue further.

To view and edit your support ticket, please log into your support history:
supporthistory.php

If anyone else is experiencing this same issue, please append to this thread.

Sign in to reply to this post
loading

Build websites with a little help from your friends

Your friends over here at WebAssist! These Dreamweaver extensions will assist you in building unlimited, custom websites.

Build websites from already-built web applications

These out-of-the-box solutions provide you proven, tested applications that can be up and running now.  Build a store, a gallery, or a web-based email solution.

Want your website pre-built and hosted?

Close Windowclose

Rate your experience or provide feedback on this page

Account or customer service questions?
Please user our contact form.

Need technical support?
Please visit support to ask a question

Content

rating

Layout

rating

Ease of use

rating

security code refresh image

We do not respond to comments submitted from this page directly, but we do read and analyze any feedback and will use it to help make your experience better in the future.

Close Windowclose

We were unable to retrieve the attached file

Close Windowclose

Attach and remove files

add attachmentAdd attachment
Close Windowclose

Enter the URL you would like to link to in your post

Close Windowclose

This is how you use right click RTF editing

Enable right click RTF editing option allows you to add html markup into your tutorial such as images, bulleted lists, files and more...

-- click to close --

Uploading file...