close ad
Databridge V2 with MySQLi support IS Now Available!
open ad
View Menu

Technical Support Forums

Free, outstanding support from WebAssist and your colleagues

rating

not working for me and other issues

Thread began 5/06/2011 8:03 pm by gruant2000381341 | Last modified 8/16/2011 2:18 pm by Jason Byrnes | 1296 views | 6 replies |

gruant2000381341

not working for me and other issues

just tried to do a mail to myself and never received it....it said it was sent though
I'm using hostmonster so i put mail.mysite.com as email server

also the tooltips do not show in ie8 on the settings page
using chrome, the Use Additional Email Parameters tooltip box is empty

what does that Use Additional Email Parameters checkbox do anyway? tried it both ways
I assumed I would get some more text fields to enter data but nothing happens

also looked around in mysql...why is admin password not hashed?

Sign in to reply to this post

gruant2000381341

hmm well after messing around with the image uploader part, it all seems to be workng now..i think lol

2 things I need help with now
when someone unssubscribes, I want it to just unsubscribe...not force them to log in and then unsubscribe. personally I can't stand that when I have to log in to unsubscribe so I want that gone....and on the "try web version" on the newsletter, I want the login requirement removed from that as well...it's just a newsletter so i dont want to force login

how can i remove those requirements?

Sign in to reply to this post

gruant2000381341

oh and for anyone using hostmonster, I used mail.mysite.com for the server field and left that Use Additional Email Parameters checkbox unchecked.

Sign in to reply to this post

gruant2000381341

well I spoke too soon...
created a new mailing and tried the send preview
sentthis.jpg is what i created
it sent the wrong layout altogether...no pictures would show...no dynamic data would show..straight from template only changed a few words
this is what i got for my preview
gotthis.jpg
but when i saved it and sent a mailing this is what i got from a normal send
somesuccess.jpg
correct layout...but notice up top, it still isn't picking up tokens

i tried again to create a new mailing and saved it first before trying send preview but it sent me to the create audience page..so i couldnt send a preview

I have been messing with this thing all weekend with very poor results.

just found one more issue...the one that actually sent the correct layout but bad token...I just clicked on the "view in browser" link on that one and guess what....page not found error.
I will put up with little bugs here and there in the beginning stages of any new product...but this is getting ridiculous

Sign in to reply to this post

Jason ByrnesWebAssist

I have created a support ticket so we can look into this issue further.

To view and edit your support ticket, please log into your support history:
supporthistory.php

If anyone else is experiencing this same issue, please append to this thread.

Sign in to reply to this post

aladdin229745

Originally Said By: gruant2000381341
  hmm well after messing around with the image uploader part, it all seems to be workng now..i think lol

2 things I need help with now
when someone unssubscribes, I want it to just unsubscribe...not force them to log in and then unsubscribe. personally I can't stand that when I have to log in to unsubscribe so I want that gone....and on the "try web version" on the newsletter, I want the login requirement removed from that as well...it's just a newsletter so i dont want to force login

how can i remove those requirements?  



Hi Gruant,
Did you get an answer from Webassist with these 2 issues. I am about to loose my client altogether because of these. It is a shame we cannot try the program before we purchase so we can see these little cliches. Thank you in advance if you can share the solution.

Sign in to reply to this post

Jason ByrnesWebAssist

in another thread, a couple users have posted the solution they used to remove the login requirement , see message 7 in this thread:
showthread.php?t=20409

Sign in to reply to this post

Build websites with a little help from your friends

Your friends over here at WebAssist! These Dreamweaver extensions will assist you in building unlimited, custom websites.

Build websites from already-built web applications

These out-of-the-box solutions provide you proven, tested applications that can be up and running now.  Build a store, a gallery, or a web-based email solution.

Want your website pre-built and hosted?

Close Windowclose

Rate your experience or provide feedback on this page

Account or customer service questions?
Please user our contact form.

Need technical support?
Please visit support to ask a question

Content

rating

Layout

rating

Ease of use

rating

security code refresh image

We do not respond to comments submitted from this page directly, but we do read and analyze any feedback and will use it to help make your experience better in the future.

Close Windowclose

We were unable to retrieve the attached file

Close Windowclose

Attach and remove files

add attachmentAdd attachment
Close Windowclose

Enter the URL you would like to link to in your post

Close Windowclose

This is how you use right click RTF editing

Enable right click RTF editing option allows you to add html markup into your tutorial such as images, bulleted lists, files and more...

-- click to close --

Uploading file...