close ad
WARNING PC USERS: Do Not Install the DREAMWEAVER CC 2017 Update »
open ad
View Menu

Technical Support Forums

Free, outstanding support from WebAssist and your colleagues

rating

Flag not showing

Thread began 3/01/2009 11:24 pm by jules.webb286095 | Last modified 5/16/2009 5:49 am by site342605 | 5580 views | 21 replies |

jules.webb286095

Flag not showing

I am using Dreamweaver CS3 and the current version of Pro Maps for Google on a page that includes a form to return directions. I am having a problem with the flag/marker not showing up on the map in the browser window(ie, safari, firefox) The map shows up fine--- I already did:

var fromAddress = {
enabled: false,

and the directions show up when I submit the form.

The image comes from an absolute link on the newly designed webassist site and I am wondering if the link is no longer correct, see below:

icon_0.image = 'http://google.webassist.com/google/markers/flag/deepjungle.png';
icon_0.shadow = 'http://google.webassist.com/google/markers/flag/shadow.png';

If I mouse over where the flag should be I do get the pointer icon and I can click to open the address bubble.

Anybody got any thoughts on this?
Thanks!

Jules

Sign in to reply to this post

Ray BorduinWebAssist

It appears we didn't properly move the images over when launching the new site.

We will have this corrected later today.

Another option is that you could search for those images on your local computer and put them in a location on your site so you can refer to them locally.

We will also be releasing a dot release soon that will create a copy of those images locally for you automatically to prevent this problem from ever occurring in the future.

Sign in to reply to this post

Ray BorduinWebAssist

We have resolved this issue. It should be working now. Thank you for bringing this to our attention.

Sign in to reply to this post

jules.webb286095

Yep all is well thank you very much! I love your new site and definitely prefer the vBulletin forum over your old forum, AND you've organized it in a way that will make it soooo much easier to find answers--- well once there are some answers. It is too bad that you are unable to bring all old threads along for the ride, but your new site does look GREAT and in the long run the new, vastly improved forum will prove worth the inconvenience:-)

Cheers!

Jules

Sign in to reply to this post

paul147992

My Map Is Suddenly Missing Images as Well

Hello,

I am not sure how you resolved your missing map icons. I have 2 different maps both pull data from a database to show multiple locations. Last night it was working perfectly and this morning *poof* no flag icons. If I click on a building that I know has a "hot spot" the bubble appears so my data is there, just no icon to show where to click.

Any thoughts on how to resolve this would be greatly associated.

Thanks,
Paul

Sign in to reply to this post

Ray BorduinWebAssist

What is the URL for the page that isn't working? I will look into it.

Sign in to reply to this post

paul147992

URL to Page

I have it on my local machine using the generic API key as the remote site doesn't have the domain name pointed to it yet.

Any thoughts on what I should check?

I have the maps on two different pages:
1) Map 1 grabs all of the addresses from a database and displays multiple locations
2) Map 2 uses a filtered recordset to show only one location based off of that business primary key.

My google_javascript directory has the following files:
- wagmp_map_1.cfm
- wagmp_map_2.cfm
- wagmp_maps.js

I can provide more information or code snippets or email the files, I am not sure what is the best approach at this point.

I am open for any suggestions

Thanks for the quick reply
Paul

Sign in to reply to this post

Ray BorduinWebAssist

I would look at the code to see what flag location is referenced and then see if that flag location is valid, if not, let us know what images are missing on the new server and we can put them back up.

You would look in your map files you noted for the image references.

Sign in to reply to this post

paul147992

Image Locations

Hello,

I looked through the one map file and I found this:

-----------------------------------------------------------------

var icon_0 = new GIcon();
icon_0.image = 'http://google.webassist.com/google/markers/flag/moab.png';
icon_0.shadow = 'http://google.webassist.com/google/markers/flag/shadow.png';
icon_0.iconSize = new GSize(31,35);
icon_0.shadowSize = new GSize(31,35);
icon_0.iconAnchor = new GPoint(4,27);
icon_0.infoWindowAnchor = new GPoint(8,3);
icon_0.printImage = 'http://google.webassist.com/google/markers/flag/moab.gif';
icon_0.mozPrintImage = 'http://google.webassist.com/google/markers/flag/moab_mozprint.png';
icon_0.printShadow = 'http://google.webassist.com/google/markers/flag/shadow.gif';
icon_0.transparent = 'http://google.webassist.com/google/markers/flag/moab_transparent.png';

-----------------------------------------------------------------

When I try and view the image paths in the browser I receive a connection interrupted error.

I didn't realize that this app called remotely for the images. No wonder I couldn't find them

Sign in to reply to this post

jules.webb286095

Hey guys,

My flag icon and shadow are gone again too. Can you double check the mapping to the files again?

thanks ~Jules

Sign in to reply to this post
loading

Build websites with a little help from your friends

Your friends over here at WebAssist! These Dreamweaver extensions will assist you in building unlimited, custom websites.

Build websites from already-built web applications

These out-of-the-box solutions provide you proven, tested applications that can be up and running now.  Build a store, a gallery, or a web-based email solution.

Want your website pre-built and hosted?

Close Windowclose

Rate your experience or provide feedback on this page

Account or customer service questions?
Please user our contact form.

Need technical support?
Please visit support to ask a question

Content

rating

Layout

rating

Ease of use

rating

security code refresh image

We do not respond to comments submitted from this page directly, but we do read and analyze any feedback and will use it to help make your experience better in the future.

Close Windowclose

We were unable to retrieve the attached file

Close Windowclose

Attach and remove files

add attachmentAdd attachment
Close Windowclose

Enter the URL you would like to link to in your post

Close Windowclose

This is how you use right click RTF editing

Enable right click RTF editing option allows you to add html markup into your tutorial such as images, bulleted lists, files and more...

-- click to close --

Uploading file...