close ad
WARNING: Do Not Install the DREAMWEAVER CC 2017 or 2018 Update »
open ad
View Menu

Technical Support Forums

Free, outstanding support from WebAssist and your colleagues

rating

Images Not Displaying

Thread began 3/24/2011 4:55 pm by rob294118 | Last modified 4/07/2011 2:16 pm by Jason Byrnes | 1522 views | 8 replies |

rob294118

Images Not Displaying

I have a new installation of PowerGallery. The images show up in the admin but not on the website page.

Here is the link: photos.php

Sign in to reply to this post

Jason ByrnesWebAssist

here are updated copies of the galleries/global.php and webassist/framework/library.php files to correct the problem.

Attached Files
pg2.zip
Sign in to reply to this post

rob294118

I updated the 2 files but the problem still exists.

Sign in to reply to this post

Jason ByrnesWebAssist

I have created a support ticket so we can look into this issue further.

To view and edit your support ticket, please log into your support history:
supporthistory.php

If anyone else is experiencing this same issue, please append to this thread.

Sign in to reply to this post

Trey

Images not showing...pathing issue

My Power Gallery images aren't showing...nor are the gallery graphics. I noticed in the source code that there are paths being called in the source code that are not functional.

For example, my test image is trying to be called by this URL path:
DrLsquare_782p.jpg

However, this is the correct path:

DrLsquare_782p.jpg

How can I resolve this issue and remove the extraneous pathing information?

Sign in to reply to this post

Jason ByrnesWebAssist

here are updated copies of the webassist/framework/library.php file and the galleries/global.php file that should correct the issue:

Attached Files
pg2.zip
Sign in to reply to this post

Trey

Jason,

I replaced the files, but the problem appears to be persisting. Do you have any recommendations?

Here is my test gallery: index.php?gallery=1&theme=dark

Sign in to reply to this post

Trey

Updated files not helping

I am still experiencing the same problems with the gallery pages, even after replacing the 2 revised files. Should we open a support ticket?

Sign in to reply to this post

Jason ByrnesWebAssist

I have created a support ticket so we can look into this issue further.

To view and edit your support ticket, please log into your support history:
supporthistory.php

If anyone else is experiencing this same issue, please append to this thread.

Sign in to reply to this post

Build websites with a little help from your friends

Your friends over here at WebAssist! These Dreamweaver extensions will assist you in building unlimited, custom websites.

Build websites from already-built web applications

These out-of-the-box solutions provide you proven, tested applications that can be up and running now.  Build a store, a gallery, or a web-based email solution.

Want your website pre-built and hosted?

Close Windowclose

Rate your experience or provide feedback on this page

Account or customer service questions?
Please user our contact form.

Need technical support?
Please visit support to ask a question

Content

rating

Layout

rating

Ease of use

rating

security code refresh image

We do not respond to comments submitted from this page directly, but we do read and analyze any feedback and will use it to help make your experience better in the future.

Close Windowclose

We were unable to retrieve the attached file

Close Windowclose

Attach and remove files

add attachmentAdd attachment
Close Windowclose

Enter the URL you would like to link to in your post

Close Windowclose

This is how you use right click RTF editing

Enable right click RTF editing option allows you to add html markup into your tutorial such as images, bulleted lists, files and more...

-- click to close --

Uploading file...