close ad
Databridge V2 with MySQLi support IS Now Available!
open ad
View Menu

Technical Support Forums

Free, outstanding support from WebAssist and your colleagues

rating

Authorize.net problem

Thread began 12/21/2010 1:40 pm by bchilds | Last modified 1/04/2011 2:29 pm by bchilds | 2862 views | 11 replies |

bchilds

Authorize.net problem

Hi Hope someone can help...

I have PS2. Orders are going through. But only three of the 14 successful orders are showing in authorize.net.

Please help if you can. Client is getting frustrated.

Let me know if you need to see a page.


Thanks,

Bchilds

Sign in to reply to this post

Ray BorduinWebAssist

Can you reproduce the problem? What happens if you add a new order? We need to figure out why it is failing in order to come up with a strategy to fix it. There has to be something different about the orders that do and don't succeed.

Did they used to show and now don't? Have you maybe deleted the products that were sold from the store or updated the database in some way? Did you get the confirmation emails? We'll need more information in order to debug the cause of this problem.

Sign in to reply to this post

bchilds

Hi Ray

Thanks so much for you help!

I'm trying to reproducing the error...

One error I'm getting is Line item 1 is invalid.::::

1 R-AID Bag (71)::

Sign in to reply to this post

bchilds

Full request response

I'm thinking the problem is with the x_description being to long?


Direct Pay: Full Request: x_login=dkfhhgtitkgjfx_tran_key=xxxxxxxxxxx_x_version=3.1&x_invoice_num=e3f01fb2b31a513feffa8aea1d7dbe23&x_test_request=FALSE&x_method=CC&x_type=AUTH_CAPTURE&x_relay_response=FALSE&x_delim_data=TRUE&x_delim_char=::&x_customer_ip=xx.xx.xxx.xxx&x_amount=153.00&x_description=1 R-AID Bag (69)&x_line_item=69<|>R-AID Bag<|><p>R-AID Bag -Tan</p><p>Part #: <span class="&quot;white_text&quot;">RAID-PO-T</span><br />NSN #: <span class="white_text">6545-01-560-8919</span> (Tan)<br /><br /> Price: $109<span class="&quot;white_text&quot;">.00</span></p>--Options: Bag<|>1<|>109<|>YES&x_card_num=xxxxxxxxxx1423&x_exp_date=xxxxxx&x_card_code=xxx&x_email_customer=TRUE&x_tax=0&x_tax_exempt=FALSE&x_freight=44&x_first_name=Brennan&x_last_name=Childs&x_address=605-167 Lombard Avenue&x_city=Winnipeg&x_state=MB&x_zip=R3G 3G4&x_phone=204-487-7433&x_fax=204-942-3751&x_email=bchilds@smokehouse.ca&x_country=CA&x_ship_to_first_name=Brennan&x_ship_to_last_name=Childs&x_ship_to_address=605-167 Lombard Avenue&x_ship_to_city=Winnipeg&x_ship_to_state=MB&x_ship_to_zip=R3G 3G4&x_ship_to_country=CA&x_ship_to_phone=204-487-7433&x_ship_to_fax=204-942-3751&x_recurring_billing=NO
3::1::270::Line item 1 is invalid.::::P::0::e3f01fb2b31a513feffa::1 R-AID Bag (69)::153.00::CC::auth_capture::::Brennan::Childs::::605-167 Lombard Avenue::Winnipeg::MB::R3G 3G4::CA::204-487-7433::204-942-3751::bchilds@smokehouse.ca::Brennan::Childs::::605-xxx Xxxxxxx Avenue::Xxxxx::MB::R3G 3G4::CA::0.00::::44.00::FALSE::::B98205AD4F67B149D53D33685BF4E9AB::::::::::::::::::::::::::XXXX1423::::::::::::::::::::::::::::::::::::::white_text">6545-01-560-8919</span> (Tan)<br /><br /> Price: $109<s! pan clas s=::::::204-xxx-xxxx::204-xxx-xxxx

Sign in to reply to this post

Ray BorduinWebAssist

I think it should automatically trunkate the description so it can't be too long.... I'll open a support incident so that we can contact you and help you debug it directly.

Sign in to reply to this post

bchilds

thank you so much.

Sign in to reply to this post

bchilds

I have shortened the ProductCartDesc and an order went through...


but it doesn't explain why 11 orders went through but did not show up at the gateway...

Sign in to reply to this post

Ray BorduinWebAssist

Yeah, we still need to try to reproduce that problem... what version of powerstore?

We can debug and fix anything you can reproduce, but it is impossible to say why something happened in the past if you can't reproduce it presently.

Sign in to reply to this post

bchilds

powerstore 2

We will keep track of any future problems and try to recreate them.

Thanks,

BChilds

Sign in to reply to this post

bchilds

I think I may have found what was wrong.

I have an image as my submit button.

I changed (line 593):

if (isset($_POST["Submit_order"]))

to

if (isset($_POST["Submit_order_x"]))

I will let you know if this solves the problem.

Sign in to reply to this post
loading

Build websites with a little help from your friends

Your friends over here at WebAssist! These Dreamweaver extensions will assist you in building unlimited, custom websites.

Build websites from already-built web applications

These out-of-the-box solutions provide you proven, tested applications that can be up and running now.  Build a store, a gallery, or a web-based email solution.

Want your website pre-built and hosted?

Close Windowclose

Rate your experience or provide feedback on this page

Account or customer service questions?
Please user our contact form.

Need technical support?
Please visit support to ask a question

Content

rating

Layout

rating

Ease of use

rating

security code refresh image

We do not respond to comments submitted from this page directly, but we do read and analyze any feedback and will use it to help make your experience better in the future.

Close Windowclose

We were unable to retrieve the attached file

Close Windowclose

Attach and remove files

add attachmentAdd attachment
Close Windowclose

Enter the URL you would like to link to in your post

Close Windowclose

This is how you use right click RTF editing

Enable right click RTF editing option allows you to add html markup into your tutorial such as images, bulleted lists, files and more...

-- click to close --

Uploading file...