close ad
Install the LAtest Updates to Work with CC 2017 and CC 2018
open ad
View Menu

Technical Support Forums

Free, outstanding support from WebAssist and your colleagues

rating

Database set up error

Thread began 8/03/2010 6:18 pm by info410467 | Last modified 8/05/2010 11:28 am by Eric Mittman | 724 views | 3 replies |

info410467

Database set up error

Hi,

I have been searching for information on an error I have incountered while setting up a test site. I have recently purchased site sculptor and would like to set up a test site.

Below is the error can anyone offer some advise please:
----
Warning: require_once(../../../Connections/PowerCMSConnection.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/lostdog1/public_html/test-site/install/3.php on line 3

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '../../../Connections/PowerCMSConnection.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/lostdog1/public_html/test-site/install/3.php on line 3
----

Sign in to reply to this post

Eric Mittman

When you setup this site did you have these pages made in sub directories on the site? The error you are getting is just letting you know that the path to the connections file is not correct. Where is your connections folder in your site? Normally the path to the connection file in the install files will look like this if the files were generated in the root of your site:

php:
require_once('../Connections/PowerCMSConnection.php');



The path in the install > 3.php file would need to be updated to point to the connection file. If the other install files are fine and this is the only one giving you a problem updating it should get you past this. If there are any other pages that need to have the path updated you may want to try recreating the site with SiteSculptor again to see if the pages get written out with all of the correct paths. Please post back and let us know how it goes for you.

Sign in to reply to this post

info410467

It seems that this files are not being created.

require_once('../Connections/PowerCMSConnection.php');

There is no 'connections' folder only the following folders:
Install
- css
- images
- script

Please may you advise

Sign in to reply to this post

Eric Mittman

The Connections folder and it's contents should be created for you during step 2 of the install. Since it seems that this file is not being created for you I have opened a ticket so this issue can be looked into further. To check the status of your ticket or update it login and visit your support history.

supporthistory.php

Sign in to reply to this post

Build websites with a little help from your friends

Your friends over here at WebAssist! These Dreamweaver extensions will assist you in building unlimited, custom websites.

Build websites from already-built web applications

These out-of-the-box solutions provide you proven, tested applications that can be up and running now.  Build a store, a gallery, or a web-based email solution.

Want your website pre-built and hosted?

Close Windowclose

Rate your experience or provide feedback on this page

Account or customer service questions?
Please user our contact form.

Need technical support?
Please visit support to ask a question

Content

rating

Layout

rating

Ease of use

rating

security code refresh image

We do not respond to comments submitted from this page directly, but we do read and analyze any feedback and will use it to help make your experience better in the future.

Close Windowclose

We were unable to retrieve the attached file

Close Windowclose

Attach and remove files

add attachmentAdd attachment
Close Windowclose

Enter the URL you would like to link to in your post

Close Windowclose

This is how you use right click RTF editing

Enable right click RTF editing option allows you to add html markup into your tutorial such as images, bulleted lists, files and more...

-- click to close --

Uploading file...