close ad
Install the LAtest Updates to Work with CC 2017 and CC 2018
open ad
View Menu

Technical Support Forums

Free, outstanding support from WebAssist and your colleagues

rating

Only text without box n everything.haha

Thread began 3/23/2010 8:24 pm by james276087 | Last modified 3/26/2010 4:47 pm by Jimmy Wu | 798 views | 4 replies |

james276087

Only text without box n everything.haha

Hello everyone,

I download the template and add the "div #Container3" between container1 and 2".
And installed the Manu, looks great on my computer.
But on the web it show only text....From firefox----test.php---and IExplorer show--http://www.itnet21.com/test.php
Iexplorer show but Firefox doesn't....advice and help
Please help thanks for reading it

Sign in to reply to this post

neilo

Hiya James,

At test.php - Using Firebug, (html tab) and selecting:

<body>
<div id="container3">
<ul id="cssmw3" class="level-0"> /* This one */
and then clicking on 'Edit', I get:


<ul id="cssmw3" class="level-0">
<font color="white"><li class="link"><a href="/index.php" class="link">Home Page</a></li>
<li class="parent link"><a href="/about.php" class="link">About</a>
<ul class="level-1">
etc.


Removing the '<font color="white">' from that block solves the problem. However, looking at the page code of both this page and the CSSMenuWriter/cssmw3/menu.php page, and all the css, I'm at a loss as to where that comes from or how it inserts into menu ul.at that point.

Hopefully soneone can diagnose how it's getting inserted there, or it would help if you could zip that actual page and upload it as an attachment here.

Sign in to reply to this post

Jimmy Wu

Its possible that the font color is an embedded css style, so if you could, posting a copy of the page would be beneficial to debugging the issue.

Sign in to reply to this post

james276087

thank you guys for take a time to look at my page.

I going to try on new page...
thanks again

Attached Files
itnetTestPage.pdf
Sign in to reply to this post

Jimmy Wu

I've taken a look at the page, and it seems the only reference to font color="white" is on this line:
<p><font color="white">IT consulting services<br />

It doesn't look like there's a closing tag for this, so this might be the cause of the issue. Try removing that or adding a closing font tag and see if that helps with the issue.

Sign in to reply to this post

Build websites with a little help from your friends

Your friends over here at WebAssist! These Dreamweaver extensions will assist you in building unlimited, custom websites.

Build websites from already-built web applications

These out-of-the-box solutions provide you proven, tested applications that can be up and running now.  Build a store, a gallery, or a web-based email solution.

Want your website pre-built and hosted?

Close Windowclose

Rate your experience or provide feedback on this page

Account or customer service questions?
Please user our contact form.

Need technical support?
Please visit support to ask a question

Content

rating

Layout

rating

Ease of use

rating

security code refresh image

We do not respond to comments submitted from this page directly, but we do read and analyze any feedback and will use it to help make your experience better in the future.

Close Windowclose

We were unable to retrieve the attached file

Close Windowclose

Attach and remove files

add attachmentAdd attachment
Close Windowclose

Enter the URL you would like to link to in your post

Close Windowclose

This is how you use right click RTF editing

Enable right click RTF editing option allows you to add html markup into your tutorial such as images, bulleted lists, files and more...

-- click to close --

Uploading file...