close ad
Install the LAtest Updates to Work with CC 2017 and CC 2018
open ad
View Menu

Technical Support Forums

Free, outstanding support from WebAssist and your colleagues

AuthorizeNet Server Behavior in confirm.php page

Thread began 5/11/2014 4:54 pm by joerg431091 | Last modified 5/12/2014 10:26 am by joerg431091 | 423 views | 3 replies

joerg431091

AuthorizeNet Server Behavior in confirm.php page

When I try to enter my AuthorizeNet credentials into the the server behavior “eCart local checkout for AuthorizeNet” by double-clicking the server behavior in the confirm.php page and entering it into the wizard = it seems that the credentials are not included into the server behavior for whatever reason (I guess it might be a dreamweaver problem).

The credentials are included into the gateways.php file which is uploaded to the server as well as the Auth_Net.php file

However - the payment is not processed and leads to the checkout_failure.php page with the error NULL which seems to me that the credentials are missing.

Checking back into the the server behavior of the confirm.php page = no credentials are visible in the wizard.

When I include the credentials (login and tran_key) directly into the source code like:

$AuthNet_required[0][$nextIndex] = "x_login";
$AuthNet_required[1][$nextIndex] = “XXXXXXXXXXXXX”;
$nextIndex = count($AuthNet_required[0]);
$AuthNet_required[0][$nextIndex] = "x_tran_key";
$AuthNet_required[1][$nextIndex] = “XXXXXXXXXXXXXX”;

rather then the preferred:

$AuthNet_required[0][$nextIndex] = "x_login";
$AuthNet_required[1][$nextIndex] = "".($WA_Authorize_Net_API_Credentials_Login_ID) ."";
$nextIndex = count($AuthNet_required[0]);
$AuthNet_required[0][$nextIndex] = "x_tran_key";
$AuthNet_required[1][$nextIndex] = "".($WA_Authorize_Net_API_Credentials_Transaction_Key) ."";

it works perfect.

It is not that big of a deal because I can put the credentials in the source code but I rather prefer to have it done as it is meant to be by eCart 6 and it also makes me nervous because I can’t figure out why this happens.

Again, my guess is that somehow my Dreamweaver is screwing up and not updating the server behavior but I am not sure.

Had anyone experienced this before and any ideas what might be the problem?

Thanks a lot and best regards,

AJ

Build websites with a little help from your friends

Your friends over here at WebAssist! These Dreamweaver extensions will assist you in building unlimited, custom websites.

Build websites from already-built web applications

These out-of-the-box solutions provide you proven, tested applications that can be up and running now.  Build a store, a gallery, or a web-based email solution.

Want your website pre-built and hosted?

Close Windowclose

Rate your experience or provide feedback on this page

Account or customer service questions?
Please user our contact form.

Need technical support?
Please visit support to ask a question

Content

rating

Layout

rating

Ease of use

rating

security code refresh image

We do not respond to comments submitted from this page directly, but we do read and analyze any feedback and will use it to help make your experience better in the future.

Close Windowclose

We were unable to retrieve the attached file

Close Windowclose

Attach and remove files

add attachmentAdd attachment
Close Windowclose

Enter the URL you would like to link to in your post

Close Windowclose

This is how you use right click RTF editing

Enable right click RTF editing option allows you to add html markup into your tutorial such as images, bulleted lists, files and more...

-- click to close --

Uploading file...