close ad
Databridge V2 with MySQLi support IS Now Available!
open ad
View Menu

Technical Support Forums

Free, outstanding support from WebAssist and your colleagues

rating

broken links

Thread began 11/23/2009 6:31 pm by norm.davis | Last modified 12/01/2009 5:35 pm by Eric Mittman | 2088 views | 10 replies |

norm.davis

broken links

I used the site assist to produce my website. I have fixed all the broken links and once I produce a new page they all come back. Like 9100 of them. Is there an easer way of fixing they than one by one from the results window.

Sign in to reply to this post

Eric Mittman

The links that are created by SiteAssist Pro are based on the pages in the site in step 3 of the wizard. The names of the pages are what you enter here and the links will be generated based on the structure you see.

If you are creating a dynamic site you can make changes to the navigation links in the menu file inside of the CSS Menu Writer folder.

Sign in to reply to this post

norm.davis

broken links

Do you mean that the title of the page needs to be the same name as I name the file in DW. Website is www.bestturfwest.com
Please take a look

Sign in to reply to this post

Eric Mittman

I have looked at your site and imported a few pages, it seems that the pages that are derived from the template are having some linking issues. I'm curious about the steps you took to get it this way. By default all of the links should be generated automatically for you based on the structure specified in the wizard. Is this not the case for you? If you had the site generated with the bad links please explain a little about the steps that you took to create the site like this so we can check into this.

It looks like a few of your links just have a company/ in them that is causing them to break, is this something that you have added in after the fact to account for something else? Please post back with this info and I will try to help determine what may be going wrong.

Sign in to reply to this post

norm.davis

broken links

Originally Said By: Eric Mittman
  I have looked at your site and imported a few pages, it seems that the pages that are derived from the template are having some linking issues. I'm curious about the steps you took to get it this way. By default all of the links should be generated automatically for you based on the structure specified in the wizard. Is this not the case for you? If you had the site generated with the bad links please explain a little about the steps that you took to create the site like this so we can check into this.

It looks like a few of your links just have a company/ in them that is causing them to break, is this something that you have added in after the fact to account for something else? Please post back with this info and I will try to help determine what may be going wrong.  



The site was created with the wizzard. Each page I created was from a templet in the wizzard. Some pages I made copies of and renamed them, DW always ask to update.
When I do a check for broken links I get thousands of them. I went through correcting them before but evey time I make a new page they come back.

Maybe you can create a ticket to help me.

Sign in to reply to this post

norm.davis

borken links

Originally Said By: Eric Mittman
  I have looked at your site and imported a few pages, it seems that the pages that are derived from the template are having some linking issues. I'm curious about the steps you took to get it this way. By default all of the links should be generated automatically for you based on the structure specified in the wizard. Is this not the case for you? If you had the site generated with the bad links please explain a little about the steps that you took to create the site like this so we can check into this.

It looks like a few of your links just have a company/ in them that is causing them to break, is this something that you have added in after the fact to account for something else? Please post back with this info and I will try to help determine what may be going wrong.  



I made the site through the wizzard, and made extra templets at the same time in the wizzard to build new pages. When I change the content on the sitepro templet it changes on the index and changes on the remote site, but when I go to the internet the sitepro templet does not change. I have gone through each page and checked the links. I do not understand why the the links are broken, but I really need to get it fixed as it is my business website.

Sign in to reply to this post

norm.davis

broken links

Originally Said By: norm.davis
  I made the site through the wizzard, and made extra templets at the same time in the wizzard to build new pages. When I change the content on the sitepro templet it changes on the index and changes on the remote site, but when I go to the internet the sitepro templet does not change. I have gone through each page and checked the links. I do not understand why the the links are broken, but I really need to get it fixed as it is my business website.  



I am going to pull the website down and re upload and see if that helps

Sign in to reply to this post

Eric Mittman

Please post back and let us know if you are still having any troubles with this.

Sign in to reply to this post

norm.davis

borken links

Originally Said By: Eric Mittman
  Please post back and let us know if you are still having any troubles with this.  



Yes I am still having problems. I am going to bypass the photo gallery pages and testimonials tabs as this will end those broken links for now. Then I will attempt to fix the remaining broken links in the site one by one in DW.

got any ideas?

Sign in to reply to this post

Eric Mittman

The navigation that is present on each page should directly reflect the navigation that is present in the template file. If you make your changes to this template file then you should not have to update each page individually. After you make the changes in your Site Assist template file and save you will be prompted to update all of the files that are based on that template, if you choose to update the other pages they will all be set just like the template page.

If you want to change the structure of the site that is created with SiteAssist then you should alter the navigation in this template file first, then move the pages into their new locations that match the navigation updates you have made.

Sign in to reply to this post
loading

Build websites with a little help from your friends

Your friends over here at WebAssist! These Dreamweaver extensions will assist you in building unlimited, custom websites.

Build websites from already-built web applications

These out-of-the-box solutions provide you proven, tested applications that can be up and running now.  Build a store, a gallery, or a web-based email solution.

Want your website pre-built and hosted?

Close Windowclose

Rate your experience or provide feedback on this page

Account or customer service questions?
Please user our contact form.

Need technical support?
Please visit support to ask a question

Content

rating

Layout

rating

Ease of use

rating

security code refresh image

We do not respond to comments submitted from this page directly, but we do read and analyze any feedback and will use it to help make your experience better in the future.

Close Windowclose

We were unable to retrieve the attached file

Close Windowclose

Attach and remove files

add attachmentAdd attachment
Close Windowclose

Enter the URL you would like to link to in your post

Close Windowclose

This is how you use right click RTF editing

Enable right click RTF editing option allows you to add html markup into your tutorial such as images, bulleted lists, files and more...

-- click to close --

Uploading file...