close ad
Install the LAtest Updates to Work with CC 2017 and CC 2018
open ad
View Menu

Technical Support Forums

Free, outstanding support from WebAssist and your colleagues

rating

trouble using URL variable

Thread began 10/13/2015 10:18 am by Brendan | Last modified 10/15/2015 6:07 pm by Ray Borduin | 669 views | 3 replies |

Brendan

trouble using URL variable

I have 2 pages where I am using a URL variable to display a product name and price on the page, as well as bring that information into my Add to Cart button.

On one page it works great, on the other I cannot get it to work. I can't tell what i've done wrong, any help is greatly appreciated.

Working page - https://ltac.org/convention/registration.php click any of the registration items and it takes you to the page with the A2C button and populates the URL variable.

Non-working page - https://ltac.org/registration/cti-registration.php - click any of the class registrations, and it takes you to the A2C page, but no URL variable.

Thank you for your help!

Sign in to reply to this post

Ray BorduinWebAssist

You have a hidden form element named: LTAC14_1_ID_Add
That needs to have its value set to the url parameter. It appears to be set on the working page but is blank on the one that isn't working. I can't see the code, but if you uploaded a copy of each page I could be more specific.

Sign in to reply to this post

Brendan

I wasn't able to find the blank parameter from above. I have attached both pages.

registration-form-nw = the nonworking page, located at www.ltac.org/registration/registration-form.php

registration-form-w = the working version, located at www.ltac.org/convention/registration-form.php

Thanks for taking a look at this for me!

Attached Files
registration-form-nw.zip
registration-form-w.zip
Sign in to reply to this post

Ray BorduinWebAssist

The issue is that you aren't sending the appropriate RegID value to the page. If you look at the working page it goes to something like:
https://ltac.org/convention/registration-form.php?RegId=ConvRegMFT

But the non working page just goes to:
https://ltac.org/registration/cti-advancedclaims-member.php

The recordset is set to filter based on the RegID passed in the URL and it won't work without it the way it is set up now. The key is making sure the Recordset on the page is filtered to the correct value by either passing in the RegID, or by doing the filter manually if each will have its own page.

Sign in to reply to this post

Build websites with a little help from your friends

Your friends over here at WebAssist! These Dreamweaver extensions will assist you in building unlimited, custom websites.

Build websites from already-built web applications

These out-of-the-box solutions provide you proven, tested applications that can be up and running now.  Build a store, a gallery, or a web-based email solution.

Want your website pre-built and hosted?

Close Windowclose

Rate your experience or provide feedback on this page

Account or customer service questions?
Please user our contact form.

Need technical support?
Please visit support to ask a question

Content

rating

Layout

rating

Ease of use

rating

security code refresh image

We do not respond to comments submitted from this page directly, but we do read and analyze any feedback and will use it to help make your experience better in the future.

Close Windowclose

We were unable to retrieve the attached file

Close Windowclose

Attach and remove files

add attachmentAdd attachment
Close Windowclose

Enter the URL you would like to link to in your post

Close Windowclose

This is how you use right click RTF editing

Enable right click RTF editing option allows you to add html markup into your tutorial such as images, bulleted lists, files and more...

-- click to close --

Uploading file...