close ad
WARNING: Do Not Install the DREAMWEAVER CC 2017 Update »
open ad
View Menu

Technical Support Forums

Free, outstanding support from WebAssist and your colleagues

rating

DataAssist search_page has no properties

Thread began 3/30/2015 11:07 pm by Codesnap | Last modified 5/15/2017 4:07 pm by Ray Borduin | 469 views | 7 replies |

Codesnap

DataAssist search_page has no properties

Had some issues with DataAssist recently. I'm using the wizard to create some management pages for a custom CMS. I'm running Adobe DW CC (2014.1.1 / 6982) and DataBridge 1.2.2 with Adobe's Deprecated Panel Support on OS X Yosemite 10.10.3.

I can get all the way through creating all my pages via the Wizard, but when it runs through the process of creating the pages it stops at the Results page (after creating the Insert and Update pages) with the attached JavaScript error message.

After mucking around with this for a while and creating five different Applications I found one that worked, which is the only one that included a Search page. The other four didn't work as I hadn't set up Search pages for them. I've since solved the issue by creating a simple Search page for each, but obviously there's an issue with that (in that I then need to delete that page as I don't need it).

I've tried resetting the Workspace, deleting the extensions, adding them again, removing the Cache, restarting the machine, but it doesn't seem to shake the problem.

Sign in to reply to this post

Jason ByrnesWebAssist

We have been able to reproduce and will be doing a hot fix update to create the problem, I will update this thread when the hot fix becomes available.

Sign in to reply to this post

Ray BorduinWebAssist

The fix should be live... just reinstall the latest version of Data Bridge and let me know if you still have any issues.

Sign in to reply to this post

PaulBeta Tester

Same problem on v 1.2.3

Receiving a javascript error during the search page creation phase of DA. Insert, Add and Update created ok.

I think the delay is due to waiting for a connection to the localhost, which is puzzling as it is running fine.
The wizard reports back after approx 2 minutes, 'no tables found'.

Again odd, because i can load and edit a recordset in another page without issue.

Any advice please?

Sign in to reply to this post

Ray BorduinWebAssist

Have you reinstalled recently? I thought we had addressed this and haven't seen it in a while.

I'd need your settings to reproduce since it doesn't happen for me. Either that or I could debug it on your machine in a screen sharing session if I'm still unable to reproduce it.

Sign in to reply to this post

PaulBeta Tester

Yes i reinstalled the extension earlier today.

I'm running MAMP and my localhost is using port 8888, which was fine up until a earlier today??

If i change to 8889 the wizard responds immediately, but unable to connect.

changing it back to 8888 and the wizard hangs while localhost is in 'testing database connection'.

I think the issue is linked to dreamweaver not syncing with MAMP in someway - uit seems to be syudden issue, but im not sure what has triggered it as i havent been tinkering.

Sign in to reply to this post

Ray BorduinWebAssist

If you want to do a screen sharing session I can debug that particular error and prevent it. However I probably wouldn't be able to solve the port change causing slowdowns in dreamweaver itself. Just post back with a US phone number or Skype contact information and I can call you and set up screen sharing to debug it.

Sign in to reply to this post

PaulBeta Tester

Thanks Ray, im checking my port/localhost config first.

Sign in to reply to this post

Build websites with a little help from your friends

Your friends over here at WebAssist! These Dreamweaver extensions will assist you in building unlimited, custom websites.

Build websites from already-built web applications

These out-of-the-box solutions provide you proven, tested applications that can be up and running now.  Build a store, a gallery, or a web-based email solution.

Want your website pre-built and hosted?

Close Windowclose

Rate your experience or provide feedback on this page

Account or customer service questions?
Please user our contact form.

Need technical support?
Please visit support to ask a question

Content

rating

Layout

rating

Ease of use

rating

security code refresh image

We do not respond to comments submitted from this page directly, but we do read and analyze any feedback and will use it to help make your experience better in the future.

Close Windowclose

We were unable to retrieve the attached file

Close Windowclose

Attach and remove files

add attachmentAdd attachment
Close Windowclose

Enter the URL you would like to link to in your post

Close Windowclose

This is how you use right click RTF editing

Enable right click RTF editing option allows you to add html markup into your tutorial such as images, bulleted lists, files and more...

-- click to close --

Uploading file...