close ad
Install the LAtest Updates to Work with CC 2017 and CC 2018
open ad
View Menu

Technical Support Forums

Free, outstanding support from WebAssist and your colleagues

rating

0 error ... Anyone else getting this?

Thread began 12/10/2012 11:17 pm by jamie.ghio444407 | Last modified 12/28/2012 4:38 pm by Jason Byrnes | 676 views | 6 replies |

jamie.ghio444407

0 error ... Anyone else getting this?

1. Open php page
2. Create record set for email addresses
3. complete and get the attached error.

looks like most files create but the main file is * and no form fields on the page.

win 7
DW cs6

Please help. I need to build a newsletter system. Thanks!

Sign in to reply to this post

Jason ByrnesWebAssist

Have you installed the latest update to Data Bridge, version 1.1.0?

What Extensions including version numbers do you have installed?

Sign in to reply to this post

jamie.ghio444407

Yes I downloaded and re-installed fresh and in this order. (last night)
Data bridge
Extender
Ecart
Free tools

Still same error.

I purchased this last friday, so I should only be using the latest files unless you guys put newer ones in the download center over the weekend.

Sign in to reply to this post

Jason ByrnesWebAssist

Data Bridge should be installed last, I recommend this order:

eCart
Design Extender
Free Tools
Data Bridge

Sign in to reply to this post

jamie.ghio444407

I will give it a try and update the thread with my results.

Sign in to reply to this post

jamie.ghio444407

I have reinstalled all extentions in the order listed but still seem to get this error when going to webassist - creat email - (setup fields) click Finish - get 0 ERROR.

I am currently doing this tutorial data_bridge_create_double_opt_in_reg.php and when I get to the first part that is adding the email to the registration page, I set all the setting per the tutorial and click finish and the error pops up. It still creates the Blank.php email page and when I press the ok on the error I can save the registration page. I'd like to know if everything that is supposed to happen before the error occurs happens so I am attaching the registration file so you guys can see weather or not there is an actual issue or not. Thanks!

Attached Files
registration.zip
Sign in to reply to this post

Jason ByrnesWebAssist

This was a troubleshooting alert left in the 1.1.o Data Bridge build, we released a newer version 1.1.1 to fix the problem.

it is really just a nuisance alert and should not effect functionality tough if you ignore it.

Sign in to reply to this post

Build websites with a little help from your friends

Your friends over here at WebAssist! These Dreamweaver extensions will assist you in building unlimited, custom websites.

Build websites from already-built web applications

These out-of-the-box solutions provide you proven, tested applications that can be up and running now.  Build a store, a gallery, or a web-based email solution.

Want your website pre-built and hosted?

Close Windowclose

Rate your experience or provide feedback on this page

Account or customer service questions?
Please user our contact form.

Need technical support?
Please visit support to ask a question

Content

rating

Layout

rating

Ease of use

rating

security code refresh image

We do not respond to comments submitted from this page directly, but we do read and analyze any feedback and will use it to help make your experience better in the future.

Close Windowclose

We were unable to retrieve the attached file

Close Windowclose

Attach and remove files

add attachmentAdd attachment
Close Windowclose

Enter the URL you would like to link to in your post

Close Windowclose

This is how you use right click RTF editing

Enable right click RTF editing option allows you to add html markup into your tutorial such as images, bulleted lists, files and more...

-- click to close --

Uploading file...