close ad
Databridge V2 with MySQLi support IS Now Available!
open ad
View Menu

Technical Support Forums

Free, outstanding support from WebAssist and your colleagues

rating

Undefined variable WA Search

Thread began 3/17/2012 10:35 am by Gary Young | Last modified 3/19/2012 6:18 pm by Gary Young | 549 views | 3 replies |

Gary Young

Undefined variable WA Search

Hi,

I just ran DA to setup a search/results/detail page set using a sitesculptor template, when it creates the pages it neglects to add the 'require_once' statements at the top of the page (connections, wa_globals, etc.) so after creation I moved them and the that repairs most of the errors. The following errors persist though.

As a bit of history I recently upgraded to the latest SA dot release and removed the cache file after doing so, and I am running DA 2.1.0 also.

Notice: Undefined variable: WADbSearch1 in C:\xampp\htdocs\...\data\performer_Results.php on line 53

Notice: Trying to get property of non-object in C:\xampp\htdocs\...\WADbSearch\HelperPHP.php on line 381

Notice: Trying to get property of non-object in C:\xampp\htdocs\...\WADbSearch\HelperPHP.php on line 395

Also, both the Details and Search pages function correctly after moving require statements.

Appreciate any assistance offered,

Regards,

Gary

Sign in to reply to this post

Gary Young

Okay, so I determined the cause, the following segment was inserted by DA below the recorset declaration causing the error..

<?php
//WA Database Search (Copyright 2005, WebAssist.com)
//Recordset: WADAperformer;
//Searchpage: performer_Search.php;
//Form: WADASearchForm;
$WADbSearch1_DefaultWhere = "";
.......

Any Idea why this is being inserted in the wrong order, the pages were created from new templates not inserted into existing pages.

gary

Sign in to reply to this post

Jason ByrnesWebAssist

not sure why they would be added in the wrong order, I have created a support ticket so we can look into this issue further.

To view and edit your support ticket, please log into your support history:
supporthistory.php

If anyone else is experiencing this same issue, please append to this thread.

Sign in to reply to this post

Gary Young

Ray,

Thanks for the assistance, I created another series of DA pages after removing the includes from the template and all the other code fell into the correct position.

Thanks!

Sign in to reply to this post

Build websites with a little help from your friends

Your friends over here at WebAssist! These Dreamweaver extensions will assist you in building unlimited, custom websites.

Build websites from already-built web applications

These out-of-the-box solutions provide you proven, tested applications that can be up and running now.  Build a store, a gallery, or a web-based email solution.

Want your website pre-built and hosted?

Close Windowclose

Rate your experience or provide feedback on this page

Account or customer service questions?
Please user our contact form.

Need technical support?
Please visit support to ask a question

Content

rating

Layout

rating

Ease of use

rating

security code refresh image

We do not respond to comments submitted from this page directly, but we do read and analyze any feedback and will use it to help make your experience better in the future.

Close Windowclose

We were unable to retrieve the attached file

Close Windowclose

Attach and remove files

add attachmentAdd attachment
Close Windowclose

Enter the URL you would like to link to in your post

Close Windowclose

This is how you use right click RTF editing

Enable right click RTF editing option allows you to add html markup into your tutorial such as images, bulleted lists, files and more...

-- click to close --

Uploading file...