close ad
Help us test the new Databridge BETA with MySQLi support
open ad
View Menu

Technical Support Forums

Free, outstanding support from WebAssist and your colleagues

rating

Redeclaration error on Framework Builder + CMS

Thread began 12/27/2011 5:37 am by elton | Last modified 12/29/2011 9:54 am by Jason Byrnes | 789 views | 3 replies |

elton

Redeclaration error on Framework Builder + CMS

After applying themes to site with FRAME BUILDER 1.01 to site built with SITE BUILDER I get a server page 500 error on ALL pages modified by FRAME BUILDER function used when "CREATING THEME FROM TEMPLATE"


ERROR OCCURS WHEN PROCESSING THIS CODEBLOCK:
<?php
require_once( "webassist/framework/library.php" );
require_once( "webassist/framework/framework.php" );
?>
<?php
if("" == ""){
$WA_sitesculptor_template_1_Content_Empty = "";
$WA_sitesculptor_template_1_Content = new WA_Include(__FILE__);
$WA_sitesculptor_template_1_Template = new WA_Include("Templates{$WA_sitesculptor_template_1_Content_Empty}/sitesculptor_template.dwt.php");
require($WA_sitesculptor_template_1_Template->BaseName);
$WA_sitesculptor_template_1_Template->Initialize(true);
please help.

WHEN REACHING THE FUNCTION:
require($WA_sitesculptor_template_1_Template->BaseName);

Error occurs when attempting to redeclare the rel2abs() found in both WA_CMS/library.php (line 21) and webassist/framework/library.php (line 17) Program crashes out with a 500 server error.

Sign in to reply to this post

Jason ByrnesWebAssist

here is an updated copy of the webassist/framework/library.php file that should correct the issue.

Attached Files
library.php.zip
Sign in to reply to this post

elton

Originally Said By: Jason Byrnes
  here is an updated copy of the webassist/framework/library.php file that should correct the issue.  



Your updated library.php from 7/15/2011 11:13AM did nothing to fix the problem. Are you sure that is the one you intended to send????

After replacing the file in the webassist/framework/ folder, what else are you supposed to do. I uploaded it to the server and have the exact same problem.

I've requested a refund, as the product DOES NOT work as advertized, conflicting with other modules of your own software.

Sign in to reply to this post

Jason ByrnesWebAssist

I have created a support ticket so we can look into this issue further.

To view and edit your support ticket, please log into your support history:
supporthistory.php

If anyone else is experiencing this same issue, please append to this thread.

Sign in to reply to this post

Build websites with a little help from your friends

Your friends over here at WebAssist! These Dreamweaver extensions will assist you in building unlimited, custom websites.

Build websites from already-built web applications

These out-of-the-box solutions provide you proven, tested applications that can be up and running now.  Build a store, a gallery, or a web-based email solution.

Want your website pre-built and hosted?

Close Windowclose

Rate your experience or provide feedback on this page

Account or customer service questions?
Please user our contact form.

Need technical support?
Please visit support to ask a question

Content

rating

Layout

rating

Ease of use

rating

security code refresh image

We do not respond to comments submitted from this page directly, but we do read and analyze any feedback and will use it to help make your experience better in the future.

Close Windowclose

We were unable to retrieve the attached file

Close Windowclose

Attach and remove files

add attachmentAdd attachment
Close Windowclose

Enter the URL you would like to link to in your post

Close Windowclose

This is how you use right click RTF editing

Enable right click RTF editing option allows you to add html markup into your tutorial such as images, bulleted lists, files and more...

-- click to close --

Uploading file...