close ad
WARNING: Do Not Install the DREAMWEAVER CC 2017 or 2018 Update »
open ad
View Menu

Technical Support Forums

Free, outstanding support from WebAssist and your colleagues

rating

Theme Cutomization Errors

Thread began 3/15/2011 4:59 pm by mick358555 | Last modified 3/17/2011 10:37 pm by Dani Chankhour | 363 views | 7 replies |

mick358555Beta Tester

Theme Cutomization Errors

When Customising a theme by changing the logo graphic an empty widow opens with error as shown below. Seems this happens no matter which theme is loaded.

My system is Windows Vista Business SP2
Processor E45oo @2.20Ghz
3Gb RAM
32 bit Operating system



Webpage error details

User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.0; Trident/4.0; Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) ; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; .NET4.0C; InfoPath.3)
Timestamp: Tue, 15 Mar 2011 20:54:43 UTC


Message: 'jQuery' is undefined
Line: 5
Char: 1
Code: 0
URI: can-minify


Message: 'kfm' is null or not an object
Line: 2
Char: 1
Code: 0
URI: en.js


Message: 'kdnd_targets' is null or not an object
Line: 378
Char: 65
Code: 0
URI: can-minify


Message: 'HooksDirectoryReadonly' is null or not an object
Line: 313
Char: 53
Code: 0
URI: can-minify


Message: Object expected
Line: 251
Char: 7
Code: 0
URI: ?theme=webassist_v2&startup_folder=logos&showsidebar=false

Sign in to reply to this post

Anna Robinson

Thanks for reporting. Someone from our QA team will respond if they need any help reproducing. Otherwise, you can expect a fix soon. We are still pushing fixes live daily.

Sign in to reply to this post

elevy388997Beta Tester

I just clicked on the design tab in the admin area and then tried to go back to the main page and got this error:

Warning: require_once(webassist/themes/theme_open.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/cafecommerce/mycafecommerce.com/page.php on line 2

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'webassist/themes/theme_open.php' (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cafecommerce/mycafecommerce.com/page.php on line 2

But after 2 minutes of waiting, i refreshed and all seems well. I tried to replicate the problem by clicking on random tabs, and couldn't do it again.

Sign in to reply to this post

Dani Chankhour

Can you please tell me what browser you were using when you came across the issue?

and if possible the version of the Browser?

Thanks.

Sign in to reply to this post

elevy388997Beta Tester

Firefox 3.6.15

Sign in to reply to this post

Dani Chankhour

The reason for the errors you were getting is a result of the files being changed on the server which is why you were not able to reproduce the issue.

Please let me know if you see these errors again.

Thanks.

Sign in to reply to this post

mick358555Beta Tester

Originally Said By: Dani Chankhour
  Can you please tell me what browser you were using when you came across the issue?

and if possible the version of the Browser?

Thanks.  



Hi Dan

If the question was also for my input then I tested with IE8 and Google Chrome 10.0.648.151

Having checked I can now open as expected such that I can go on to customize. However couple of issues:

1. on saving the new template the thumbnail created to display the new style does not reflect the changes.
2. When recalling the newly created template it does however open looking as intended but does open with errors:
Webpage error details

User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.0; Trident/4.0; Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) ; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; .NET4.0C; InfoPath.3)
Timestamp: Fri, 18 Mar 2011 00:47:37 UTC


Message: Syntax error
Line: 1
Char: 1
Code: 0
URI: en-gb.js?t=ABLC4TW


Message: 'lang.contextmenu.options' is null or not an object
Line: 47
Char: 1845
Code: 0
URI: ckeditor.js?t=ABLC4TW


Message: 'console' is undefined
Line: 373
Char: 5
Code: 0
URI: styler.js

Also it informs you that you appear to still be customizing a theme, however after cancelling and reopening I could no longer repeat this error message althouth the 'with errors' message still exists.

Mick Lock

Sign in to reply to this post

Dani Chankhour

Thanks mick358555,

1 - this is a known issue for the time being
2 - it seems there are some debugging statements that are left behind that are causing these issues, i will look into the issue further and post back once it is fixed.


Thanks.

Sign in to reply to this post

Build websites with a little help from your friends

Your friends over here at WebAssist! These Dreamweaver extensions will assist you in building unlimited, custom websites.

Build websites from already-built web applications

These out-of-the-box solutions provide you proven, tested applications that can be up and running now.  Build a store, a gallery, or a web-based email solution.

Want your website pre-built and hosted?

Close Windowclose

Rate your experience or provide feedback on this page

Account or customer service questions?
Please user our contact form.

Need technical support?
Please visit support to ask a question

Content

rating

Layout

rating

Ease of use

rating

security code refresh image

We do not respond to comments submitted from this page directly, but we do read and analyze any feedback and will use it to help make your experience better in the future.

Close Windowclose

We were unable to retrieve the attached file

Close Windowclose

Attach and remove files

add attachmentAdd attachment
Close Windowclose

Enter the URL you would like to link to in your post

Close Windowclose

This is how you use right click RTF editing

Enable right click RTF editing option allows you to add html markup into your tutorial such as images, bulleted lists, files and more...

-- click to close --

Uploading file...