close ad
Install the LAtest Updates to Work with CC 2017 and CC 2018
open ad
View Menu

Technical Support Forums

Free, outstanding support from WebAssist and your colleagues

rating

in product preview

Thread began 4/26/2010 3:52 pm by lthomas64378058 | Last modified 6/10/2011 9:35 pm by jrr285562 | 1424 views | 9 replies |

lthomas64378058

in product preview

I have purchased your library services and when I open Menu Writer and Pro. Assist the image files do not show up in the preview window. They will show if I use the explorer browser, but I didn't sign up to get half of a product. I uninstalled all the extensions and reinstalled them, even deleted the .dat file to take precautions and nothing has worked.

Any suggestions here.

Thanks.

This is a similar message that was submitted by someone else that never got a response. I am waiting for some type of help here, tech support.

Sign in to reply to this post

Eric Mittman

You should definitely be able to see a preview in the preview area for any of the tools. Check on the preview status by going to Edit > WebAssist Preferences, in here check on the preview, make sure the check box is not set to disabled.

If the preview is not disabled and you do not see it when running through the wizard please post back and include the OS that you are using, and the version of DW that you are working with. I will ensure that a ticket is opened for you so the issue can be looked into further.

Sign in to reply to this post

lthomas64378058

Unable to view preview in WebAssist Programs

Originally Said By: Eric Mittman
  You should definitely be able to see a preview in the preview area for any of the tools. Check on the preview status by going to Edit > WebAssist Preferences, in here check on the preview, make sure the check box is not set to disabled.

If the preview is not disabled and you do not see it when running through the wizard please post back and include the OS that you are using, and the version of DW that you are working with. I will ensure that a ticket is opened for you so the issue can be looked into further.  



_________________________

I am using Dreamweaver CS4 Version 10 and my OS is Windows 7. I have went back into each program, Theme It, Menu Writer, CSS Sculptor, and Site Assist, all programs show "Click here to open preview" message. I have disabled the preview to see if this is the problem and it will display that the preview is disabled in the preview page, so this is not the problem. I have unchecked this box again, and it still displays the open browser message.

I have uninstalled both dreamweaver and webassist and get the same results.

* For the record, this program was fine about a three weeks ago; just stopped working. I have not added any new software or changed any config. on the computer. I did update Surveyor, I think this was the last update you sent.

Sign in to reply to this post

Eric Mittman

Thanks for that, I have opened a ticket for you on this so we can look into this issue further. To update the ticket login and visit your support history, here is a link:

supporthistory.php

Sign in to reply to this post

mick347109

HI Lthomas

Did you ever resolve this?

I'm having the same problem!!

Mick

Sign in to reply to this post

Eric Mittman

I checked the ticket and there was no resolution to this issue. The last suggestion was to try to rename the configuration folder to have it be recreated and undo any corruption that may have occurred.

To do this follow the steps here and make sure to remove the extensions and install them again afterwards:

showpost.php?p=12293&postcount=2

Sign in to reply to this post

jrr285562

Originally Said By: Eric Mittman
  I checked the ticket and there was no resolution to this issue. The last suggestion was to try to rename the configuration folder to have it be recreated and undo any corruption that may have occurred.

To do this follow the steps here and make sure to remove the extensions and install them again afterwards:

showpost.php?p=12293&postcount=2  



I tried all that (above) to no avail, (running as a user account under OSX 10.6.7, CS3, CSSMenuWriter205) so I experimented by logging in as Admin and creating a fresh Dreamweaver web site and installing the MenuWriter extension I then got what was expected - namely in the 'Preview' window I could see a representation of the menu. So, thinking I had solved the problem went back to my user account, but I still get the dreaded "click here to preview in a browser" message in the center of the 'Preview' field, and nothing else.

Does Dreamweaver need to be run as Admin for the Preview to work correctly?

Thanks,

John :-#)#

Sign in to reply to this post

Jason ByrnesWebAssist

Yes, Administrator privileges are needed for the preview to be created.

Sign in to reply to this post

jrr285562

Originally Said By: Jason Byrnes
  Yes, Administrator privileges are needed for the preview to be created.  



Is there any way to run Dreamweaver under admin mode while still be a regular 'user'? This is for OSX 10.6.5

All I can think of is to change the my user mode to admin level totally, I run DW in a window constantly so I can update the web site whenever I feel like it.

Thanks,

John :-#)#

Sign in to reply to this post

jrr285562

Originally Said By: jrr285562
  Is there any way to run Dreamweaver under admin mode while still be a regular 'user'? This is for OSX 10.6.5

All I can think of is to change the my user mode to admin level totally, I run DW in a window constantly so I can update the web site whenever I feel like it.

Thanks,

John :-#)#  



After spending too much time, and trying a number of ideas I ended up finding the solution - for my situation of no preview available for CSS Menu Writer. I uninstalled Dreamweaver completely- using the Dreamweaver application after deactivating DW-CS3, and uninstalled all the extensions.
Then I rebooted (probably not needed, but I like a clean start) and installed Dreamweaver as an Adminstrator. Previously I had installed DW CS3 as a user and simply used the Admin password during the installation period. Now the Preview works properly and I am running as user with Admin privs.
Next to see if I reset my user back to non-Admin privs and see if it works...(pause while I go and reboot computer)...YES I now have Preview as a regular User.

Not sure if I needed to change to Admin privs for the user, but certainly installing DW CS3 as the Administrator appeared to be the main requirement for solving this problem.

John :-#)#

Sign in to reply to this post
loading

Build websites with a little help from your friends

Your friends over here at WebAssist! These Dreamweaver extensions will assist you in building unlimited, custom websites.

Build websites from already-built web applications

These out-of-the-box solutions provide you proven, tested applications that can be up and running now.  Build a store, a gallery, or a web-based email solution.

Want your website pre-built and hosted?

Close Windowclose

Rate your experience or provide feedback on this page

Account or customer service questions?
Please user our contact form.

Need technical support?
Please visit support to ask a question

Content

rating

Layout

rating

Ease of use

rating

security code refresh image

We do not respond to comments submitted from this page directly, but we do read and analyze any feedback and will use it to help make your experience better in the future.

Close Windowclose

We were unable to retrieve the attached file

Close Windowclose

Attach and remove files

add attachmentAdd attachment
Close Windowclose

Enter the URL you would like to link to in your post

Close Windowclose

This is how you use right click RTF editing

Enable right click RTF editing option allows you to add html markup into your tutorial such as images, bulleted lists, files and more...

-- click to close --

Uploading file...