close ad
Databridge V2 with MySQLi support IS Now Available!
open ad
View Menu

Technical Support Forums

Free, outstanding support from WebAssist and your colleagues

Session variables disappear

Thread began 4/15/2021 6:35 pm by anonymous | Last modified 4/16/2021 10:14 am by anonymous | 17 views | 1 replies

anonymous

Session variables disappear < Security assist rules not working

I used security assist to set up a login. It works fine. You can log into the site. I have a front page that has an icon for each session variable. If the variable is not set, or not set to the correct value, the icon does not appear. They all appear as they should.

When I click the icon to the next page page, i get bounced to my access denied page. On ALL of them. I tried one of the pages and hard coded in the session variable and it works. So this means that my session variables are lost when i click away from that first page.

Where did my session variables go?

Update: I did try deleting all of my rules and then recreating them and the re-uploading the security assist files. It still does not work. I also tried removing the secure pages from server behaviours and re-doing those as well, and re-uploading the security assist files and still does not work.

Observation: The only rule that does work is the ones where the session variable is compared to a number. All other rules are based on the session variable being a certain string.

Update: I uninstalled and reinstalled Data Bridge and still does not work.

Update: I re-deleted the rules and secure pages and redid and reuploaded the entire webassist folder to the server. Still does not work.

Update: I tried putting double quotes around the string and single quotes. Still does not work.

Update: I noticed one of my dependent files has an X beside it and Ive never seen that before

Update: I forced uploaded it and that seemed to be ok, there is now no X. But my session variable are STILL not kept. I have a form with a post value, the receiving page take the post value and makes it the session variable - but any other page that calls that session variable doesn't receive it. All of this started when I implemented a dual login, one from our organization and one from Security Assist. The organization login page and authorization page is separate. I have landing page for the org login and a landing page for the Security Assist login. It seems to have messed up all my session variables. The entire website is now nonfunctional.

Build websites with a little help from your friends

Your friends over here at WebAssist! These Dreamweaver extensions will assist you in building unlimited, custom websites.

Build websites from already-built web applications

These out-of-the-box solutions provide you proven, tested applications that can be up and running now.  Build a store, a gallery, or a web-based email solution.

Want your website pre-built and hosted?

Close Windowclose

Rate your experience or provide feedback on this page

Account or customer service questions?
Please user our contact form.

Need technical support?
Please visit support to ask a question

Content

rating

Layout

rating

Ease of use

rating

security code refresh image

We do not respond to comments submitted from this page directly, but we do read and analyze any feedback and will use it to help make your experience better in the future.

Close Windowclose

We were unable to retrieve the attached file

Close Windowclose

Attach and remove files

add attachmentAdd attachment
Close Windowclose

Enter the URL you would like to link to in your post

Close Windowclose

This is how you use right click RTF editing

Enable right click RTF editing option allows you to add html markup into your tutorial such as images, bulleted lists, files and more...

-- click to close --

Uploading file...